Videóval

2022.05.17. 11:37

Dobó Ági kihasználtnak érezte magát a szépségverseny után

Palik Lászlónak azt is elárulta, gyermekei születése előtt papíron meddő volt, azonban fiai keményen rácáfoltak a diagnózisra.

Forrás: Facebook / Dobo Agi

Nemrégiben Dobó Ági vendégeskedett a Palikék világa by Manna Youtube-csatorna egyik adásában. A Futtában című sorozatban Palik László kocogás közben, talpig sportfelszerelésben, a Margit-szigeten körözve beszélget interjúalanyaival, ahogy tette azt a népszerű influenszer és egykori szépségkirálynő esetében is. Bár a legendás műsorvezető ismert a sport iránti szeretetéről, a videó alatti kommentek alapján valami már az elején feltűnt a közönségnek: míg az egyébként rendkívül edzett Palik László teljesen érthető módon liheg, addig a közkedvelt influenszer és egykori szépségkirálynő nagyjából úgy válaszolgat a kérdésekre, mintha csak egy kávézó teraszán üldögélnének...

Vidéki lány

– Szívem csücske! – lelkendezett Dobó Ági, amikor elhangzott a szülővárosa neve a beszélgetés elején. Mint elárulta, gyermekkorában egy időre elszólította az élet Debrecenből, ahová végül a hatosztályos gimnázium miatt tért vissza. Aztán jött a jogi egyetem, de a szakmai karrierje végül nem egészen úgy alakult, mint ahogy azt korábban tervezte. – Az volt a vágyam, hogy minél hamarabb édesanya legyek. Közjegyző szerettem volna lenni, mert az egy olyan szakma, ami mellett a családalapítás is lehetséges, csakhogy kihalásos alapon működik – magyarázta.

Hozzátette, a szakvizsgáját végül teljesen más okból tette parkolópályára, valójában azért vett fordulatot a szakmai terve, mert amikor a diplomamunkáját védte, már állapotos volt a nagyobbik fiával. – Benedikt születése előtt az orvosok azt mondták, hogy természetes úton lehetetlen az érkezése, papíron meddő voltam, de végül mindkét fiam felülírta ezt a csúnya papírmunkát – idézte fel mosolyogva.

Lecsúszott a kanapéról és a döntőről is

Amikor Palik László a szépségkirálynőként megélt tapasztalatairól kérdezi, a 2010-es Miss World Hungary győztese meghökkentő részleteket oszt meg a nagyközönséggel. Mint hangsúlyozta, a világversenyek magyarországi győztesei rendszerint értékes tárgyi nyereményekben részesülnek és karrierlehetőséget kapnak. Általában az „ölükbe hullik” egy személyautó, egyéves lakáshasználathoz jutnak, modellszerződést és egyéb munkákat kapnak. Dobó Ágival azonban nem ezt történt. 

Nem a csodát vártam, hanem olyan dolgokat, amiket előttem is megkapott mindenki, aki ugyanazt elérte. Nagyon sokszor nagyon kihasználva éreztem magamat, nem arra számítottam, ami történt. 

– hangsúlyozta, majd úgy fogalmazott, neki csak a hátbaveregetés és a dicsőség jutott. Ahogy tovább mesél, kiderül, hogy számos kötelezettséggel járt a szerződése: a nyilvános megjelenések és címlapszereplés mellett mindenféle egyéb feladatnak kellett eleget tennie, de mindezért semmilyen juttatás nem járt, vagyis magának kellett fedeznie az ezekkel járó költségeket. Ráadásul a titulusához mérten nem méltó munkákat többé már nem végezhette el, például nem hostesskedhetett. – Még attól a fix jövedelemtől is elestem, amiből korábban az albérletemet finanszíroztam. Összegyűlt sok apró-cseprő dolog, amelyek összességében csalódást okoztak – vallotta be. 

Kiderült, eredetileg azért jelentkezett a nemzetközi megmérettetésre, hogy utazhasson. Ám ez az álma sajnos a csuklójával együtt tört össze, a súlyos sérülést ugyanis éppen a Miss World döntője előtt szerezte, miután lecsúszott a kanapéról és szerencsétlenül landolt. A mindig mosolygós Dobó Ági azonban még ebben a helyzetben is megtalálta a pozitívumot: – Úgy gondolom, kicsit bevonzott dolog volt, mert valójában nem szerettem azt a felhajtást, ami a verseny megnyerése után következett – ismerte el. 

Bár csak közvetve, mégis rengeteg előnyre tett szert a Miss World Hungary-nek köszönhetően. – Sokan mondták, hogy én a recesszió királynője lettem, ne várjak többet ennél – nevetett.  – Valójában rengeteg jót hozott az életembe, olyan kapcsolatokat, amiknek köszönhetően később saját vállalkozást indítottam. Olyan cégeket és embereket ismertem meg, akik által más úton, kicsit nehezebb úton, de kereseti lehetőséget szereztem, és olyan dolgokat csináltam, amiket szeretek – ismerte el az immár kétszeres édesanya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában