már ha a szabályok engedik

2021.01.10. 17:33

Böszörményi utcabuli: idén nem egy, hanem két kamion indul útnak

Gergely Imre, a hajdúböszörményi lemezlovas már szervezi a negyedik bulit.

Fotó: Gergely Imre-archív

A 2020-as esztendő mindenki számára emlékezetes marad. A koronavírus okozta óvintézkedések mindannyiunk életét megváltoztatták: bezártak a szórakozóhelyek, az éttermek, megadott időintervallumban lehetett csak vásárolni, illetve a nyílt utcán tartózkodni.

Az első hullám alatt megismerhettük Gergely Imrét (MrGeryman RetroDJ), aki az elmúlt esztendőben többször is szórakoztatta a hajdúböszörményi lakosokat. Hangfalakkal, lézerrel és füstgéppel indult útnak, hogy kicsit jobb kedvre derítse a közönséget.

Nem volt számára egyszerű a szervezés, de az ötlet hamar jótékonysági kezdeményezéssé nőtte ki magát. Az első megmozdulás olyan sikeres volt, hogy nem volt kérdés: jöhet az újabb felvonulás! A második alkalom után a szervező úgy döntött, nem lesz több „buli” a vírus alatt, azonban a helyiek ezt másképpen gondoltál. Úton-útfélen megállították, az emberek kérték, szervezzen még hasonló zenés partit. A harmadik kamionos buli óriási tömeget vonzott: konfettiágyúkat vetettek be, 500 doboz csokoládét osztottak szét a gyerekek között.

Fotó: Gergely Imre-archív

Nyugodtan kijelenthetjük: Gergely Imre megyénkben a bulik királya! – de vajon mit tervez az idei évben? – Mindent nem árulhatok el, de egy biztos, rengeteg tervem van a 2021-es esztendőre. Természetesen, ha enyhülnek a szabályok, akkor az élet újra beindul, és partikat is szabadon szervezhetünk majd, azonban a kamionos bulikat sem fogjuk örökre elengedni. Már most tervben van egy felvonulás, ami talán az elmúlt három kamionos vigasságot felülmúlja majd. Május végén útnak „eresztünk” két kamiont, lesz zene, konfettiágyú, színes szalagok, ajándékcsomagok, illetve idén a második kamionon táncosok fogják szórakoztatni a közönséget. A végállomás a város főterén lesz, ugyanúgy várjuk a bulizni vágyókat, ahogyan eddig, és természetesen a gyereket is, hiszen számukra is tervezünk meglepetést. Egy ilyen év után, amit magunk mögött hagytunk, mindenki megérdemli a kikapcsolódást, és muszáj fellélegezni. Saját tapasztalataim mondatják velem, hogy az emberek ki vannak éhezve arra, hogy énekeljenek, táncoljanak és találkozzanak egymással. Tavaly szilveszterkor sokan kérték, hogy szervezzek online bulit, szolgáltassam a zenét, de nemet mondtam, mert szerintem az igazi bulihoz személyes kontaktus szükséges, amire remélem, már nem sokáig kell várnunk – nyilatkozta a Naplónak.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában