kész az első klip

2020.07.24. 14:32

Három új taggal bővült a Face x Bro

A volt balmazújvárosi diák bandája új dalával arra akar rávilágítani, hogy a pénzhajhászás nem jó irány.

Fotó: FXB-archív

A Face x Bro tagjainak száma megduplázódott, és már egy új dalt, ahhoz pedig videóklipet is készítettek közösen – írja az erdon.ro. Craciun Richard, a zenekar egyik alapítója már ismerős lehet a Napló olvasóinak. Ahogy korábban beszámoltunk róla, az Érmellékről származó, egykori balmazújvárosi diák fiatal gyermekkora óta rúgta a bőrt, éppen ezért kezdett el hazánkban sportszakon tanulni. Az élet viszont közbeszólt: egy sportsérülés miatt nem folytathatta pályafutását, így a zene felé orientálódott. A raper korábban lapunknak úgy határozta meg az ars poeticáját, hogy a kemény, obszcén kifejezésekkel teli szövegezés helyett inkább a líraiság jellemzi.

A legjobbakat keresték

Craciun Richard számolt be az erdon.ro-n arról, hogy három új taggal bővült az együttesük az utóbbi időben, így már hat főt számlál a zenekar. A csapatot eddig Bíró Olivér énekes, Craciun Richard rapper, Bíró Rómeó zongorista alkotta. A felálláshoz csatlakozott Pop Dávid dobos, az elektromos gitárhoz Zuchiathi Zsolt, míg a basszusgitárhoz Sajó Ferencz került. Pop Dávid és Zuchiathi Zsolt korábban az Infive zenekarban játszottak, Sajó Ferencz pedig egy székelyhídi együttesben. Mint Craciun Richard elmondta, új tagokkal akarták bővíteni a csapatot, a környék legjobbjait szerették volna megkeresni, és ez sikerült is.

Közösen már egy új dalt is kihoztak, melynek címe Ezen a tengeren, és arról szól, hogy a felnőttek élete napjainkban mennyire csak a pénz körül forog. A dallal arra akarják ráirányítani a hallgatók figyelmét, hogy ez nem egy jó irány, és hogy az élet igazi örömeinek megélésére kellene fektetni a hangsúlyt. A dalt Craciun Richard és Bíró Olivér közösen írták, Simó Zsolt hangszerelte azt. Egy videóklip is készült hozzá, melyet Nagyváradon forgattak, és a Face x Bro Youtube-csatornáján tekinthető meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában