nem volt stábvetítés

2020.04.15. 15:11

Gubás Gabi is először látta a saját filmjét

Több oka is volt az ünneplésre az utóbbi időben Gubás Gabinak.

Budapest, 2013. prilis 23. Gubs Gabi sznmvsz az M1 televzis csatorna Ridikl cm ni beszlgets msorban, az MTVA gyrtbzisnak 7-es stdijban. MTVA Fot: Zih Zsolt

Fotó: Likebalaton.hu

A karantén idején is igen aktívan telnek a hétköznapok a meseszép, debreceni származású színésznő, Gubás Gabi háza táján. A magyar költészet napja alkalmából egyik kedvenc versét hallhatták követői, amely nem más, mint Szabó Lőrinc egyik műve, Dsuang Dszi álma. A művésznő posztjában elmondta, közel áll szívéhez az alkotás, és mostanában gyakran elgondolkodik, miért vagyunk itt a Földön. Amikor pedig korábban feltette ezt a kérdést, Szabó Lőrinc műve fogalmazta meg számára legjobban a választ. Az esztendő harmadik hónapjának végén pedig a televíziókészülékek képernyőjén köszönt vissza a Don Juan kopaszodik című tévéfilm, a szintén debreceni születésű Dombrovszky Linda rendezésében. A műben Gabi a női főszereplőt, Évát alakítja, aki titokban szerelmi viszonyt folytat egy ifjú hadnaggyal, és válni szeretne. A filmet, melyet tavaly nyáron forgattak, Gabi is most látta először, hiszen a stábvetítés elmaradt.

Különleges nap

Mindezek mellett a színésznő nemrégiben ünnepelte születésnapját is, egy igazán különleges élmény kíséretében. Közösségi oldalán közzé is tett egy bejegyzést, ez pedig arról árulkodik, sokat jelentett számára a nap. – Születésnapom alkalmából körbebiciklizhettem a Velencei-tavat; nagyon ritka az életemben, hogy ilyenkor nem játszom. Előfordult, hogy három előadás is volt április 7-én. De most megtehettem, hogy biciklizek ezen a napon. Az ötlet nem az enyém volt, a barátnőmé, de csodálatos nappá sikerült, nagyon köszönöm. Kívánok mindenkinek ilyen szép napot! – olvashatjuk szavait.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában