szeret hazajárni

2020.02.12. 09:36

Szebeni István büszkén vallja magát debreceninek

A műsorvezető és az énekes házaspár varázslatos helyeken jártak.

Fotó: Szebeni István magánarchívuma

Nemrégiben a cívisvárosban lépett fel a Korda házaspár a csokoládéfesztiválon; előtte egy hónapot töltöttek Spanyolországban, egy hétre pedig Szebeni István és családja is meglátogatta őket. A mesés napok alatt nagyokat kirándultak, és persze felfedezték a helyi konyhát is, amivel nagy szerencséje volt a műsorvezetőnek, hiszen kedvenc étele a kardhal. Az egészséges étkezésre persze különös figyelmet fordítottak, ez a Korda házaspárnak nagyon fontos.

Kötődik hozzánk

A népszerű műsorvezető a televíziós pályáját a Debrecen Televíziónál kezdte, itt a híradó riporter-műsorvezetője volt, később pedig a Tényeké, azonban még mindig gyakran jár haza a cívisvárosba, akár a barátait meglátogatni, akár sporteseményekre. A legutóbbi önkormányzati választásoknál például külön kérte, hogy itt tudósítson.

– Ha megkérdezik tőlem, mindig azt mondom, hogy debreceni vagyok – mondta a Naplónak Szebeni, aki a héten, illetve a jövő hét elején a szintén cívisvárosi Vitányi Judittal házigazdája a Tényeknek. Hozzátette, a napokban épp azon derültek Vitányival, hogy a debreceni szekció vezeti a műsort. – Amikor legutóbb a városban jártunk, megmutattam a kisfiamnak a Debrecen Tv-t: apa itt kezdte a munkáját. Nekem mindig jó hazamenni – mondta. Igen elfoglalt, munkáját pedig a tőle megszokott profizmussal végzi, s úgy néz ki, hamarosan visszatér Spanyolországba is: Nacsa Olivérrel meghívták őket a most 90 éves La Liga spanyol bajnokság ünnepségére, így Valenciában töltenek majd négy napot, kilátogatva egy Real Madrid-meccsre is.

Laszkács Denise

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában