Hálás a versenynek

2019.06.03. 14:16

Véget ért A Konyhafőnök a debreceni amatőr szakács számára

Április vége óta nap mint nap szurkolhattunk Zupkó Tamásnak az RTL Klub főzőversenyében, azonban a döntő előtt el kellett hagynia a konyhát.

Fotó: RTL Klub

– Folyamatosan meglepődtem, amikor továbbjutottam. Nagyon intenzív volt az egész, ezzel keltem, ezzel feküdtem, könyveket bújtam, recepteket néztem, olyan tudásra tettem szert, ami nagyon magabiztossá tett. Kialakult bennem egy illúzió, ezért nagyon meglepődtem, hogy kiestem, mert úgy éreztem, amit csinálok, az elég jó – mondta el a Napló kérdése Tomi, majd hozzátette.

„rengeteg jó élményekkel gazdagodtam, nagyon élveztem a forgatásokat, sok barátot szereztem. Hálás vagyok a versenynek, mert rengeteget tanultam.”

A döntőben érezte magát

A finálé előtti hajrá első körében büdös alapanyagok felhasználásával kellett elkápráztatni a zsűrit, ekkor Tomi pálpusztai, valamint francia kecskesajtot választott, a második körben pedig tarisznyarákból, hurkából és kolbászból kellett főételt készíteni.

Fotó: RTL Klub

– Abban a pillanatban, amikor letettem az asztalra a fogásokat, én a döntőben éreztem magam. Meglepődtem, hogy nem jutottam tovább, kellett pár nap, hogy ezt feldolgozzam. Az volt a tervem, hogy nem lövök el mindent a döntő előtt, ott akartam nagyokat villantani, de rossz taktika volt. A legnehezebb az volt, hogy úgy tálaljak, ahogy nekem kevés lenne. Nálam egy főétel abban mutatkozik meg, hogy jóllakom, nem abban, hogy szépen fel van cicomázva, de ez a fine dining, itt erre van szükség – osztotta meg velünk Tomi.

Hamarosan újabb fába vágja fejszéjét, egy YouTube-csatornát szeretne indítani, ahol a világot járva éttermekben fogja véleményezni az ételeket.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában