Megrázó részletek

2022.06.01. 13:10

Ezért úszhatja meg a börtönt az apját meggyilkoló fiatal vadász

Skizofréniában szenvedhet az a 18 éves férfi, aki még május 20-án este egy Szulok melletti vadászterületen fejbe lőtte az édesapját. L. Martint a rendőrök napokkal később kapták el Budapesten.

L. Martin akár meg is úszhatja édesapja kegyetlen meggyilkolását. A 18 éves férfi egy vadászaton lőtte agyon saját édesapját Szulok közelében.

L. Norbert
Forrás: Bors

Norbert hivatásos vadászként dolgozott, és éppen egy német vendég által elejtett vaddisznót készült kizsigerelni, amikor fia megszerezte a fegyverét, a férfi fejéhez tartotta a csövét, majd meghúzta a ravaszt. Ezek után Martin a holttestet elásta, majd még napokat Barcson töltött, mielőtt Budapestre utazott. Ott kapták el a rendőrök, akiknek azt állította, hogy édesapjával azért kellett végeznie, mert ő volt az Antikrisztus, aki akadályozta Martint a világmegváltó céljai elérésében.

Nem csoda, hogy hamarosan elrendelték az apagyilkos elmeorvosi megfigyelését. A Bors úgy tudja, jelenleg is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják fogva és megfigyelés alatt. A család egyik közeli ismerőse a Borsnak elmondta: Martin édesanyja a tragédia után teljesen összetört, és ki is dobta a fiú vadászcuccait. Saját puskája még nem volt.

A fiatal a fegyvervizsgát már letette, de a fegyverviselési engedélyhez hiányzott még a pszichológiai vizsgálat.

– A teszten valószínűleg elbukott volna, mert voltak furcsa dolgai. Korábban is mutatott olyan jeleket, amelyek skizofréniára engedtek következtetni, de a betegséget orvos még nem diagnosztizálta – magyarázta lapunknak a barát, aki szerint a végzetes percekben Martin nem volt önmaga.

– Kétségtelen, hogy ebben a fiúban eltört valami. Korábban kifejezetten felnézett az apjára, ezért is felfoghatatlan, ami történt. A kedélyállapota az intézmény falai között változékony, hiszen kitisztult fejjel tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit tett – fejezte be a Bors informátora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában