Bulvár-celeb

2022.11.29. 23:54

Curtis őszintén vallott: elárulta, hogy összeáll-e még valaha Majkával

Curtis, mióta hazatért a kolumbiai dzsungelből, egy percre sem áll meg pihenni. A család és a szerelme, Judit mellett minden idejét kiteszi a zene és a fellépések, amelyekből egyre több van neki.

Forrás: Bors

A három hetes kolumbiai forgatás után alig várta Curtis, hogy magához ölelhesse kisfiát, Doncsit.  A kint töltött idő alatt nem volt lehetősége beszélni a családjával, így nem tudta, hogy van a párja és gyermeke, ahogy szerettei is csak az adásokban láthatták őt. Azóta azonban minden visszazökkent a régi kerékvágásba, a rapper újra belevetette magát a munkába. Sikeres időszakot tudhat magáénak, egyre több a fellépése.

"Azért azt tudni kell, hogy nem nagykoncertekről van szó – egyelőre. Azokból nem lehetett többet vállalni napi egynél. Mostanában viszont elkezdődtek a próbák, márciusra kész a Curtis Live szuperprodukció, ami akkora lesz, mint a Petivel közös show" - árulta el a hot! magazinnak Curtis, aki Majkával való szétválásáról is beszélt.

 

"Korábban csak papíron voltam frontember, valójában mindig azt éreztem, hogy második vagyok. De ezt már elengedtem. Meg igazából nem szeretem a konfliktusokat, úgyhogy lehet, hogy az én hibámból alakult így ez a történet, mert nem álltam bele, nem harcoltam a magam igazáért.

 

- magyarázta a rapper, aki arra is tett utalást, hogy vajon ő és Majka fog-e még valaha együtt zenélni.

 

 

"Az idő mindent megszépít, én nem haragszom rá. Ha egyszer, mindkettőnk számára egyenlő feltételekkel lesz egy 20 éves Belehalok Aréna-buli, annak részemről biztosan nem lesz akadálya."

 

 Curtis jövőbeli terveiről és arról, hogy ki segít neki kezelni a konfliktusait a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashattok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában