Elszabadult a buli...

2022.08.01. 06:00

Párja miatt kénytelen magyarázkodni Nádai Anikó, "pikáns" képek terjednek a közösségi oldalon

Nádai Anikó újszülött kisfiának az édesapja, Hajmásy Péter szombaton tartotta a tejfakasztót.

Nádai Anikó is megkapta azokat a "pikáns" képeket, amik a közösségi oldalon terjednek. Mint ismert, a műsorvezető és Hajmásy Péter első közös gyermeke július 19-én született meg. Kiderült, Alex édesapja szombaton tartotta a tejfakasztót - írja a Bors.

Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született és mozdulni sem bírtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem, nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... előfordulnak... Úgy hiszem, valakihez hozzászólni sem bűnt- írta Instagram-sztoriban a műsorvezető, aki arra kért mindenkit, foglalkozzanak a saját dolgaikkal és ne őt akarják felzaklatni.

Vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam - tette hozzá.

Anikó szerint párjára ráfért egy kis szórakozás.

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában