Bulvár-celeb

2021.07.19. 10:44

Borzasztó! Agyérgörcsöt kapott a népszerű magyar zenész

Eddig elképzelhetetlen volt tabáni koncert Török Ádám és a Mini nélkül. Az énekes-fuvolista és csapata indította el ugyanis a budai hegyoldalban rendezett ingyenbulik hagyományát, és a neve összeforrt a Tabánnal. A Mini idén mégis kimaradt a fesztivál programjából.

Forrás: Bors

Török Ádám agyérgörcsöt kapott és kórházba került – terjedt el a hír a napokban a neten, miután a Mini neve lekerült a Tabáni Fesztivál plakátjairól. A hír igaz, de a zenészt valójában hetekkel ezelőtt döntötte ágynak a betegség, és ma már otthon lábadozik.

„Valóban az egészségi állapotom miatt nem léptünk fel tegnap.

Az agyérgörcs ijesztő betegség, de nem olyan súlyos a helyzet, mint amilyennek hangzik”

– mondta el a Borsnak a fuvolista.

„Rendkívül kellemetlen szédülés és hányinger lett az utóhatása, ami hetekre ágynak szegezett, szerencsére már egyre gyakrabban kelhetek fel, lassan, de biztosan javul az állapotom.”

Ádámnak szerencséje volt, a roham után gyorsan jött a segítség.

„A legjobb orvosok kezébe kerültem.

Amikor a betegségemnek híre ment, hamar előkerültek az orvos barátok, ismerősök, még egy külföldön élő professzor is segített, így nemzetközi konzílium döntött a kezelésemről. Kaptam néhány gyógyszert, de a szakemberek szerint talán még a piruláknál is fontosabb, hogy türelmesen kivárjam a teljes felépülésemet. Bevallom, a türelem nem tartozik a legfőbb erényeim közé, de most igyekszem szót fogadni. Már lá­tom a fényt az alagút végén: ha a jelen­legi ütemben gyógyulok, augusztusban már újra fújom a dalt és a fuvolát.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában