HAON Sziréna

2018.04.11. 08:22

Eladta a lopott alkatrészeket

Debrecen, Pocsaj - A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak egy pocsaji férfi ellen.

Debrecen, Pocsaj - A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak egy pocsaji férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint tavaly július 11-én bejelentés érkezett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint egy ismeretlen elkövető előző éjjel betört egy nagycserei tanyára. A bejelentő elmondta, hogy egy mezőgazdasági munkagép hűtőjét, meghajtó tengelyét és különböző fém használati tárgyakat tulajdonítottak el. A bejelentést követően a nyomozók a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést, majd tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként egy közeli MÉH-telepen megtalálták és lefoglalták az ellopott értékeket.

Ezt követően a rendőrök látókörébe került egy 24 éves pocsaji férfi, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az R. Norbert ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a nyomozó hatóság a napokban vádemelési javaslattal lezárta, és az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!