haon-sportoldal

2012.07.19. 11:20

Vízilabda - Halek pihenéssel tölti a nyarat

Vízilabda - A szabadidő nem múlhat el kondizás és strandvízilabdázás nélkül.

Vízilabda - A szabadidő nem múlhat el kondizás és strandvízilabdázás nélkül.Közel egy hónapja ért véget a Férfi Vízilabda OB II. küzdelemsorozata, amelynek élén a DEAC-DVSE együttese végzett. A pontveszteség nélkül diadalmaskodó gárda sikeréből a Debrecen vízilabdacsapatának mindössze 21 esztendős tehetsége, Halek Márton is kivette a részét. A Napló arra volt kíváncsi, hogy a hajdúságiak fiatal reménysége mivel tölti a jól megérdemelt pihenőjét.

Haverok, buli

- A bajnoki cím megszerzését követően a csapattársakkal és edzőinkkel egy közös vacsorán koccintottunk az együttes sikerére – próbáltuk méltó módon megünnepelni a nem mindennapi hőstettet. Ezt követően hazautaztam Budapestre, és mivel egész évben nagyon kevés időt tudok csak itthon tölteni, próbálok minden percet kihasználni. Nagyon jó érzés újra a családommal és a barátaimmal lenni. Remekül telik a szünidő, voltam nyaralni, és a korábbi évekhez hasonlóan idén is ellátogattam a Balaton Soundra – mondta az OB I/B-be feljutó DEAC-DVSE kulcsembere.

Más intenzítással

- Mivel a OB II-es küzdelemsorozat miatt a nyári szabadság ugyan jóval később kezdődött el számomra, mint a többi csapattársamnak, igyekszem az időmet teljes mértékben a pihenésre és kikapcsolódásra fordítani, ennek ellenére néha eljárok konditerembe edzeni. Részt vettem a XVIII. Országos Strandvízilabda Bajnokság nyíregyházi fordulóján, ahol a Turmix nevű csapatban játszottam. Egy kiváló hangulatú megmérettetésen végül a második helyen zártunk a Szolnoki Homárok mögött, akik az elmúlt hétvégén végül megnyerték az idei sorozatot a Margitszigeten rendezett fináléban. A nyár sem múlhat el anélkül, hogy ne foglalkoznék a vízilabdával, habár nem olyan intenzítással teszem azt, mint évközben – fogalmazott Halek.

HBN-OLAHA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!