haon-sportoldal

2008.09.10. 13:13

Sztojkovot kölcsön adták a Nyíregyházának

<p>Debrecen – Aco Sztojkov, a DVSC–TEVA játékosa 2009. december 31-ig a Nyíregyháza Spartacushoz igazolt, kölcsönbe, így a csatár piros-kékre cseréli a Loki mezét.</p>

A Debrecen szerette volna a macedón támadó játékjogát külföldre értékesíteni, de ez nem sikerült, ugyanakkor a Nyíregyháza korábban bejelentkezett a csatárért, így a két klub meg tudott egyezni.

Az átigazolási időszak augusztus 31-én ugyan lejárt, ám amikor felmerült annak lehetősége, hogy Sztojkovnak nem jön össze a külföldi szerződés, a Szpari megkezdte a tárgyalásokat a Debrecennel. Mivel a nyírségiek még a határidő lejárta előtt beadták az MLSZ-nek az átigazolási kérelmet, így nem volt akadálya annak, hogy Sztojkov a piros-kékek játékosa legyen.

-T.N.-

Loki könyv
„Csütörtökön 17.00-tól a Loki Szurkolók Egyesületének klubhelyiségében könyvbemutató sajtótájékoztató keretében ismerhetik meg a szurkolók a „Szívünk, a vérünk a Lokié!” című egyedülálló könyvet.
A mű Sándor Mihály írásain keresztül, számtalan fotóval illusztrálva, a szurkolók élménybeszámolóira támaszkodva mutatja be a Loki „B”-közepének történetét 1967-től napjainkig. Az egyébként zártkörű klub, a rendezvény idején vár minden érdeklődő DVSC szurkolót. Helyszín: Monti ezredes u. 3 „

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!