haon-sportoldal

2008.09.30. 14:21

Sikeres másfél évet zártak

<p>Debrecen - A Flex H. D. Sportegyesület tagjai szinte minden versenyen sikeresen szerepelnek. <BR /></p>

A Flex H. D. Aerobic Sportegyesület sikeres másfél évet tudhat maga mögött, hiszen mind a 2007-es európabajnokságon, mind a 2008-as németországi világbajnokságon szép eredményeket értek el a versenyzők.

A csapat rendszeresen vesz részt hazai illetve nemzetközi versenyeken, másfél hét múlva a Cseh Nemzetközi Bajnokságon vesznek részt, ahol remélik, hogy számos versenyzőjük állhat majd a dobogó legfelső fokára.

– Egy nagyon kemény időszakon vagyunk túl a lányokkal és maximálisan meg vagyok velük elégedve. Most egy nyugodtabb időszak következik a csapat életében, a legközelebbi európa-bajnokság majd csak 2009 őszén, míg a világbajnokság 2010 tavaszán kerül megrendezésre, de addig is folyamatosan járunk majd a hazai illetve a World Series versenyekre – árulta el Kovácsné Laurinyecz Julianna, a Flex H. D. Aerobic Sportegyesület edzője, aki rendkívül büszke csapatára.

A Flex H. D. Sportegyesületet eddig háromszor választották meg az év legeredményesebb egyesületének és mind a csapattagok, mind az edző bízik benne, hogy idén is ők nyerik el ezt a címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!