haon-sportoldal

2008.06.03. 17:57

Ismét Debrecenben a felnőtt atlétikai OB!

<p>Debrecen - Az egyik legbiztosabb hazai bástya, a Debreceni Sportcentrum Kht. rendezi meg az idei esztendőben a Magyar Köztársaság 2008. évi Felnőtt Országos Atlétikai Bajnokságát, amely egyben Zsivótzky Gyula Emlékversenynek is számít.<BR /><BR /></p>

Július 19-20-án a Gyulai István Atlétikai Stadionban randevúzik a hazai atlétikai elit, és mivel az országos bajnokság gyakorlatilag az utolsó szintteljesítési lehetőség az augusztusi, pekingi olimpiára, ezért biztosan kiváló küzdelmeknek lehetnek szemtanúi a kilátogatók.

A verseny megrendezésére vonatkozó szerződést a sajtó nyilvánossága előtt szentesítette kézjegyével Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) februárban megválasztott új főtitkára – aki egyben a stadion névadójának, Gyulai Istvánnak a fia – és Orendi Mihály, a Debreceni Sportcentrum Kht. ügyvezető igazgatója.

A felek a szerződés tartalmával kapcsolatban annyit elárultak, hogy a mintegy 5 millió forintra rúgó rendezési költségek teljes egészében a Debreceni Sportcentrum Kht.-t terhelik, a szövetség ugyanakkor pénzdíjjal igyekszik ösztönözni a versenyzőket a minél jobb helyezések, eredmények elérésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!