haon-sportoldal

2008.04.16. 17:26

DVSC-TEVA–Siófok élőben

<p>A továbbjutásról két mérkőzés dönt, a felek első összecsapását szerdán 18 órától Debrecenben az Oláh Gábor utcai stadionban rendezik. <dia width="900" height="700" alt="DVSC-TEVA-Siófok 2008.04.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_TEVA_Si_fok_2008_04_16_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="DVSC-TEVA-Siófok 2008.04.16." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Dvsc-Siofok-foci.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

92. perc: véget ért a meccs. DVSC-TEVA-Siófok 2-0

Bár az első félidőben estek a gólok, a második játékrész lendületesebb, helyzetekben gazdagabb volt. A Loki méltán szerzett kétgólos előnyt a siófoki visszavágóra.

91. perc: Demjén átadását Varga mellel maga elé tette, majd a levegőből előtte, a labda a bal kapufán csattant.

90. perc: Vinicius látványos cselekkel bolondította meg a védőket, akik szabálytalanul állították meg. A jobboldali szabadot Szatmári a rövid alsóba helyezte, ám Balikó védett.

88. perc: Varga a siófoki 16-osnál szerzett labdát, betört a büntetőterületen belülre, már a 6-os vonalánál járt, amikor Miklósvári belépett elé. A debreceni játékos elesett, Vad játékvezető pedig sárga lapot adott neki. Igencsak véleményes döntés volt!

83. perc: ígéretes jobboldali támadást vezetett a Siófok, ám a vendégek túlcifrázták a játékot, így odalett a lehetőség.

78. perc: Nagy R. helyén Spitzmüller István kapott lehetőséget.

74. perc: Bonifert jobboldali beadását követően Magasföldi fejelt kapura kisodródott helyzetben, balogh ismét magabiztosan hárított.

73. perc: Bonifert 25 méteres, nem túl erős, de pattogós lövését fogta magához Balogh.

69. perc: Chigou helyett Vinicius a pályán, a lecserélt kameruni csatár hatalmas tapsot kapott a közönségtől.

66. perc: Dolcetti újabb cseréje: Tusori helyén Horváth Attila a pályán.

65. perc: egy formás siófoki akció után Bonifert kiszorított helyzetből lőtt, a rövid, alsó sarokba tartó labdát Balogh szögletre ütötte.

64. perc: Herczeg András is cserélt, Szakályt Éles Szilárd váltotta.

63. perc: Szakály 30 méteres szóló után jobbal lőtt, a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

59. perc: Nagy R. a jobb oldalon kígyózott végig a védők között, végül 14 méterről, kisodródott helyzetből lőtt, de Balikó jó helyen állt.

58. perc: Nagy R. baloldali szabadrúgása veszélyesen csavarodott a kapu elé, balikó ismét bravúrral mentett.

57. perc: Chigou harmadik gólját is megszerezhette volna, ám Fodor remek elfutása és beadása után a kameruni pár méterről a kapusba lőtte a labdát.

52. perc: lehetőség a Siófok előtt, Gajda és Magasföldiegyetlen debreceni védőre vitte a labdát,  Gajda egyedül akarta megoldani a feladatot, ám a lövése után az oldalhálóba vágódott a labda.

51. perc: Nagy R. és Bogdanovics kényszerítőzött a vendégek 16-osánál, a fiatal középpályás remekül tört a kapu felé, ám túl közel került Balikóhoz és nem tudta elrúgni a labdát a kapus mellett.

48. perc: Homonyik ívelt szabadrúgást a debreceni kapu elé, a magasan érkező labdát Balogh magabiztosan húzta le.

Aldo Dolcetti kettős cserét hajtott végre a szünetben: Ambrus és Kozmor le, Bonifert és Gajda be.

45. perc: a játékvezető egy percet sem hosszabbítva lefújta az első félidőt.

A DVSC teljesen megérdemelten vezet, a Siófok még egyszer sem veszélyeztette Balogh kapuját.

43. perc: továbbra is a két 16-os között küzdenek a felek egymással.

37. perc: Szatmári a jobb oldalról végezhetett el szabadrúgást, a beívelést a kapu torkából (és a csatárok elől) Balikó szögletre mentette. A sarokrúgás után Chigou 3 méterről kapu fölé fejelt.

33. perc: a Loki a második gól után már szemre is tetszetős játékot mutat be, apró szépséghiba, hogy mindezt a Siófoki kaputól távol.

27. perc: Újabb Chigou-gól! Szakály sarkazása után a kameruni csatár elé került a labda, Chigou átvette a játékszert, majd 18 méterről jobb lábbal a bal felső sarokba csavarta. 2-0

20. perc: Nagy R. jobb oldalról ívelt a kapu elé, a túloldalon Szakály érkezett a beadásra, a védők gyűrűjében előrevetődve fejelte el a labdát a középpályás, de nem találta el a kaput.

17. perc: Homonyik 18 méterről próbálta átemelni a labdát Baloghon, de a Loki kapusa könnyedén szedte le a labdát a levegőből.

12. perc: a debreceniek vezető gólja megzavarta a vendégeket, a Siófok alig lépi át a félpályát.

8. perc: vezet a Loki! Szögletet követően Nagy R. balról ívelt középre, a DVSC friss szerzeménye, Chigou senkitől sem zavartatva fejelt a léc alá. 1-0.

4. perc: nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe a csapatok, de helyzetet eddig még nem tudtak kialakítani.

A csapatok a következő összeállításban kezdték a meccset:
DVSC-TEVA: Balogh – Nagy Z., Szűcs, Szatmári, Fodor – Nagy R., Demjén, Varga, Szakály – Bogdanovics, Chigou.
Siófok:Balikó - Popovics, Csóka, Forgács, Miklósvári - Ambrus, Basara, Homonyik, Tusori - Kozmor, Magasföldi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!