haon-sportoldal

2008.03.19. 15:41

Tollaslabda: négy érem a magyar bajnokságon

<p>Debrecen – Pécs adott otthont az ifjúsági (U19) és az újonc (U13) tollaslabda magyar egyéni bajnokságnak. A Debreceni Sportcentrum–Sportiskola tollaslabda-szakosztályát 10 fiatal versenyző képviselte a két korosztály bajnokságán.</p>

A februárban, Debrecenben lebonyolított U17-es országos bajnokságon egyéniben ezüst-, párosban pedig aranyérmet szerző Zsigmond Regina az eggyel magasabb korosztályban is bizonyított: bronzérmet szerzett a nála döntően idősebbeket felvonultató mezőnyben.

Leány párosban Kispál Mónika a pécsi Bajcsy Zsófiával indulva szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az újoncok között induló Nádas Balázs végig jó játékot nyújtva, egyéniben harmadik helyen végzett, míg párosban a pécsi Hoffmann Donáttal az oldalán, bravúros módon bajnoki címet szerzett.

A debreceni versenyzők eredményei:
U19-es korosztály:
Fiú egyéni: 6. Mester József.
Leány egyéni: 3. Zsigmond Regina.
Leány páros: 3: Kispál Mónika, Bajczy Zsófia, (DSC-SI, MULTI ALARM ), 5. Zsigmond Regina, Perényi Krisztina (DSC-SI, SISE).

U13-as korosztály:
Fiú egyéni: 3. Nádas Balázs (DSC-SI).
Fiú páros: 1. Nádas Balázs, Hoffmann Donát (DSC-SI, MULTI ALARM ).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!