haon-sportoldal

2008.03.29. 18:35

DKSE - Komló online közvetítés

<p>Debrecen - A bajnokság végső szakaszában az ötödik hely megszerzése a feladat a DKSE számára, mely szombaton 17 órától a Komló elleni párharc első csatáját vívta a Hódosban. A mérkőzésről online tudósítottunk.</p>

Végeredmény: Vereség! A büntetődobások a Komlónak mentek jobban, pontosabban a DKSE hetes dobója, Frey Tamás hibázott egyedül, így 36-35-re a Komló nyerte a mérkőzést. A két győzelemig tartó párharc állása 1-0 a Komló javára, a DKSE így elvesztette a hazai pálya előnyét, és a jövő héten Komlón az életben maradásért küzd.

60. perc: 31-31! Döntetlennel zárult a találkozó, miután az utolsó tíz másodpercben előbb a komlóiak, majd a debreceniek dobtak gólt. Mivel ez rájátszásos mérkőzés, győztesnek mindenképpen lennie kell, hetes dobások következnek!

58. perc: 30-30!!!

57. perc: még mindig nem dőlt el semmi, a közönség a körmét rágja. (29-29)

55. perc: tetőfokára hág a hangulat, a DKSE még mindig szenved, a csata pedig még nyílt. (27-27)

50. perc:  a második félidő alapján már annak is örülhetünk, hogy most fej-fej mellett haladnak a csapatok. (25-25)

47. perc: most már sokkal szebb a helyzet a hazaiak szempontjából. Habuczki, Gúnya és Frey megrázta magát és máris döntetlen. (24-24) 

43. perc: most már kezd baj lenni, néggyel vezet a Komló! A DKSE mélygödörben, Kovács Mihály időt kért. Kíváncsian várjuk a folytatást. (19-23)

40. perc: a helyzet egyre rosszabb, a debreceniek támadásban gyengék, a békésiek pedig minden tekintetben jobbak. (19-22)

37. perc: mélyponton a hazai csapat: az elmúlt percekben a komlóiak állva hagyták a debrecenieket. (18-20)

35. perc: semmi jó hírrel nem tudunk szolgálni, mármint debreceni szempontból, mert a csapat játéka a második félidő elején ugyanolyan, mint volt az első félidőben volt, tehát nem tud meglépni a Komlótól. (18-16)

Vége az első félidőnek, 16-15-re vezet a DKSE. A meccs a vártnál szorosabb, mindkét csapat rendkívüli elszántsággal küzd. A hazaiak sok hibát vétenek, támadásban és védekezésben sem állnak a helyzet magaslatán. A szünet után lényegesen jobb teljesítmény kell a győzelemhez.

26. perc:  beindult a gólgyártás, a hazai oldalon Gúnya és Tarnavölgyi ellenállhatatlan, de a komlóiak tartják velük szemben magukat. (15-13)

22. perc:  nagy a küzdelem, az előny ugyan nem nő, de nem is csökken. (9-7)

15. perc: íme az első fordulat: ha Gúnya és Frey beindul, akkor nem lehet gond. (9-7)

10. perc: a DKSE még mindig fut az eredmény után, a fiúk még mindig nem kapták el a fonalat. (5-6)

5. perc: meglepően agilisan kezdett a vendégcsapat és egyelőre megérdemelten vezet. (2-3)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!