haon-sportoldal

2008.03.12. 15:26

A Tigriskölykök sikere Újvidéken

<p>Újvidék - Veretlenül diadalmaskodott Újvidéken, egy nagy nemzetközi tornán a Debrecen Tigerkids baseballcsapata, mely első magyar együttesként szerepelt a Vajdaság hagyományos, fedettpályán viadalán.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/a-baseball-szabalyai-es-a-tortenete/cn/haon-news-hbn_01-20080312-025536"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A RAJZPÁLYÁZAT FELHÍVÁSA </B></A> A Baseball szabályai és a története [.pdf - 193KB]</p>

Bánkuti Mihály együttesét egy másik dicsőség is érte a közelmúltban: a csapat egyik ásza, Orosz Gergő olyan jó benyomást tett a zsűritagokra a japán baseball-szövetség nagykovácsi edzőtáborában, hogy nyáron kiutazhat a felkelő nap országába, ahol másfél hétig intenzív képzés kap a sportág tudományából.

A zsűri tagjai egyébként nem dilettánsok, hanem az amerikai profi liga egykori és jelenlegi sztárjai voltak, s ez mindenképpen növeli Gergő sikerének értékét.

A Debreceni Tigrisek Baseball- és Softball Egyesület egyébként tagfelvételt hirdet korra és nemre való tekintet nélkül. Jelentkezni lehet Bánkuti Mihály edzőnél a 20/381-32-86-os telefonszámon. Bővebb információ: www.tigerkids.hu.hu.

A Debreceni Tigerkids csapata. Állnak (balról): Dúró Péter, Szilágyi Dániel, Balkus Tamás, Bánkuti Mihály edző, Kádár Zoltán, Oláh Dániel, Rácsai Mátyás. Elöl: Sivadó Zsolt, Papp Gergő, Molnár Péter, Balaskó Ákos és Mizsányi Eric.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!