haon-sportoldal

2008.03.26. 11:09

A Magyar Kupában javíthat a Loki

<p>Debrecen - A Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért csap össze csütörtökön 18 órától Debrecenben a DVSC-TEVA alakulata a Fehérvár csapatával.</p>

Köztudomású, a székesfehérvári egylet a múlt heti, első felvonáson 2–1 arányban győzött, így egygólos vendégelőnyről indul a találkozó az Oláh Gábor utcában. A Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját a Hajdú Online-on (www.haon.hu) és a Sport 2-n élőben követhetik figyelemmel a szurkolók.

Nem fejetlenül

– Saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe az első meccsen, meggyőződésem, ha az egész meccsen teljes létszámban a pályán lehettünk volna, sokkal jobb eredményt érünk el.

De kár ezen rágódni, az előttünk álló feladatot kell megoldanunk, azaz minimum két góllal le kell győznünk a Fehérvárt – nyilatkozta a Naplónak Bíró Péter, aki a fehérvári meccsen is kezdő volt és nagy valószínűség szerint Debrecenben is az első perctől kezdve számít rá a szakmai stáb.

– A hátrányunk miatt mindenképpen támadnunk kell, de nem olyan nagy a vendégek előnye, hogy fejetlenül kellene rohamoznunk. A Fehérvár biztosan a kontrákra épít majd, de úgy gondolom, ha Székesfehérvárott 10 emberrel meg tudtuk őket állítani, akkor hazai környezetben is megoldjuk a kötelező feladatot. A hétvégi, MTK elleni vereséget követően itt a lehetőség arra, hogy sikeresek legyünk és kiengeszteljük a szurkolóinkat – fogalmazott az utóbbi időkben remek teljesítményt nyújtó fiatal védő.

Rutinosabb Loki

Herczeg András nehéz meccsre, de továbbjutásra számít. – Más gárdával kezdünk, mint Fehérvárott, ám az csak a meccs után derül ki, hogy erősebb volt-e ez a csapatunk.

Egy biztos, most több rutinos játékos bizonyíthat, remélem, élnek a lehetőséggel. Úgy kell játszanunk, hogy ne kapjunk gólt és természetesen eredményesnek kell lennünk.

A Fehérvár az első meccsen kiharcolt egygólos előnyével könnyebb helyzetben van, nem nekik kell kezdeményezni, de így is meg kell oldanunk a feladatunkat. Egyértelmű cél a legjobb négy közé jutás – mondta határozottan a DVSC-TEVA klubmenedzsere.

A Loki kezdő tizenegye

Balogh – Bernáth, Bíró, Komlósi, Takács – Huszák, Kiss Z., Leandro, Czvitkovics – Bogdanovics, Kerekes.

Bérleteseknek ingyen
A bérletesek ingyen, az állandó belépővel nem rendelkezők pedig kedvezményes áron tekinthetik meg a DVSC-TEVA–FC Fehérvár Magyar Kupa negyeddöntő visszavágót.

Az összecsapásra a B-középbe 500 forintos, míg a többi szektorba 700 forintos jegyárak lesznek érvényesek. A belépőjegyek a szokásos helyeken, a három Loki-shopbanPlaza, Tesco, Malompark –, valamint csütörtökön a stadion 1-es pénztáránál elővételben megválthatók.

Okulni, felkészülni, továbbjutni! Hidegzuhanyként élték meg a Loki-hívők a Soproni Liga 20. fordulójában lejátszott DVSC-TEVA–MTK bajnoki mérkőzést és nem csak azért, mert lényegében szinte az egész mérkőzés ideje alatt zuhogott az eső.

Elszalasztott lehetőség A várt előzés elmaradt, sőt kellemetlen vereséget szenvedett a Loki hazai pályán. 

DVSC-TEVA - MTK élő közvetítés A listavezető MTK gárdáját fogadta a bajnoki címvédő DVSC-TEVA alakulata. A meccs eseményei percről-percre itt a HAON-on!

Dicséret illeti a lokista fiatalokat: A DVSC-TEVA a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Székesfehérvárott, a Fehérvár csapata vendégeként.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!