haon-sportoldal

2007.11.20. 15:15

Egyetemi úszónap Debrecenben

<p>Debrecen - Minden méter számít – elnevezéssel rendeznek Városi–Egyetemi Úszónapot november 25., vasárnap 14 órától 18 óráig a Debreceni Sportuszodában.</p>

Az eseményen Debrecen és a Debreceni Egyetem küzdelme zajlik majd a méterekért. A versenyszámokkal párhuzamosan bárki úszhat a város vagy az egyetem képviseletében, az általa leúszott méterek száma hozzáadódik az összes leúszott méterek számához.

Az egyetem részéről csak egyetemi polgárok (hallgató, oktató, dolgozó), a város részéről bárki részt vehet a versengésben, a cél: minél több métert leúszni a verseny ideje alatt. Erre mindkét félnek 3-3 sáv áll majd rendelkezésére az 50 méteres medencében.

Az összetett versenyben az a fél győz, akinek képviseletében résztvevő úszók összesen több métert úsznak le. A egyes versenyszámokra a DE Sportigazgatóságán lehet előzetesen jelentkezni ([email protected]) . Az összetett versenyre nem kell jelentkezni!
Nevezési díj nincs, a belépés ingyenes.

Bővebb információ: www.sport.unideb.hu

Versenyszámok:

14 óra: képviselők, sportbizottság tagjai–szenátusi tagok, Sportbizottság tagjai
14.30: városi sportegyesületek–DEAC versenyszakosztályok
15 óra: városi úszók–egyetemi úszók
15.30: gimnáziumi váltó (10x50 m)
16.15: professzori váltó, senior váltó (4x50)
16 óra: DEAC szakosztályi váltó (4x50)
16.30: kari váltók (10x50 m)
17 óra: Uszonyos és vízimentő bemutató

Eredményhirdetés olimpikonok meghívásával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!