HAON - Sport - MegyeI

2019.04.06. 20:54

"A mai naptól lement a teher a játékosokról"

Hajdú-Bihar - Három mérkőzést játszottak a labdarúgó megyei I. osztály szombati játéknapján. Eredmények, összeállítások, edzői nyilatkozatok!

Hajdú-Bihar - Három mérkőzést játszottak a labdarúgó megyei I. osztály szombati játéknapján. Eredmények, összeállítások, edzői nyilatkozatok!

Berettyóújfalui SE – Derecskei LSE 2–2 (0–1)

100 néző. Vezette: Berettyán Z. (Rosu R., Tóth G.)

Berettyóújfalui SE: Kiss G. – Kardos I., Nagy D., Békési D., Nagy B., Csordás J., Szatmári Á. (Rézműves T.), Jancsó A., Kártik Zs. (Szabó G.), Ertsey Zs. (Karmazsin Z.), Sándor Sz. Edző: Szitkó Róber

Derecskei LSE: Menyhárt N. – Burkus D., Sólyom M., Csizmadia Cs., Alimán J. (Alimán A.), Szilágyi M., Hüse S., Fekete L. (Pintér D.), Berán B., Budai B. (Juhos L.), Papp Á. Edző: Szép Sándor

Gól: Kártik Zs., Rézműves T., illetve Fekete L., Pintér D. Jók: Nagy D., Kártik Zs., illetve Menyhárt N., Fekete L., Pintér D., Budai B. Ifi: 4–1.

Szitkó Róbert: Végig sikerült uralnunk a mérkőzést. Helyzeteket alakítottunk ki, de ezekből csak kettőt sikerült értékesíteni. Ez megbosszulta önmagát, hiszen még mi tizenegyest is hibáztunk, addig az ellenfélnek sikerült a végén egyenlíteni.

Szép Sándor: Hiányérzetem van azzal kapcsolatban, hogy Berettyóújfaluban hagytunk két pontot. Amennyiben a ziccereink töredékét kihasználjuk, 3 ponttal gazdagodtunk volna. Gratulálok csapatomnak a mai 1 pont szerzéséhez és további sikereket kívánunk a berettyóújfalui csapatnak.

Sárrétudvari KSE – Hajdúböszörményi TE 1–2 (0–1)

100 néző. Vezette: Erdélyi T. (Juhász D., Csiszár K.)

Sárrétudvari KSE: Kiss B. – Rozsik K. (Erős L.), Szabó T., Parti P. (Kiss T.9, Nagy K., Tóth N., Bajnók I., Nagy M. (Füleki B.), István B., Vass Á., Kiss D. Edző: Szabó Lajos

Hajdúböszörményi TE: Csorvási T. – Oláh N. (Szakács D.), Tóth T., Szathmári Zs., Linzenbold Zs., Hortó A., Misák S. (Bereczki T.), Kovács M., Barna B. Fodor T.), Tóth B. (Nagy M.), Kerekes B. (Bányász K.) Edző: Bogdanovics Igor

Gól: Tóth N., illetve István B. (ög), Bányász K. Jók: István B., Nagy M., Szabó T., illetve mindenki Ifi: 0–2.

Szabó Lajos: A mai mérkőzésen mindent érdemeltünk, csak vereséget nem. Sajnos megint olyan gólhoz juttattuk ellenfelünket, ami elkerülhető lett volna. Végig partiban voltunk ellenfelünkkel. A második félidő elején egy rossz helyezkedés után két gólos hátrányba kerültünk. Egy szöglet után szépítettünk, utána meddő mezőnyfölényben játszottunk. Sajnos nem sikerült pontot mentenünk. Nagyon remélem, hogy a folytatásban megszüntetjük azt a tényt, hogy előnyhöz juttatjuk ellenfelünket. A mai naptól lement a teher a játékosokról. Most már tudjuk játszani a saját játékunkat és győzelmekkel tudjuk megajándékozni lelkes közönségünket. Hajrá Udvari!

Bogdanovics Igor: A mai meccs megmutatta, hogy igazából miért jó a Hajdúböszörményi TE csapat. Gratulálok minden egyes játékosomnak a mai teljesítményhez.

Monostorpályi SE – DVSC – II. 2–0 (2–0)

150 néző. Vezette: Dobi Zs. (Kovács Z., Buczkó B.)

Monostorpályi SE: Barna L. – Sándor B., Hegedűs Gy. (Kun Á.), Illés D., Nyilas Sz., Pataki E., Takács G. (Kiss G.), Bereczky B. (Virágos T.), Kőnig A. (Bodnár I.), Tóth A. (Rózsa N.), Lakatos Zs. (Bodnár L.) Edző: Kaszás János

DVSC – II.: Szalánczi Z. – Molnár M., Gafouloglou A., Lakatos N. (Krajcsó K.), Kuti K., Újvárosi Á., Tonhaizer F. (Szutor T.), Tüzes Zs. (Szőlősi P.), Nikitscher T., Nagy K., Cikos E. Edző: Fikker Ferenc

Gól: Tóth A., Hegedűs Gy. Jók: mindenki, illetve senki. Kiállítva: Újvárosi Á. Ifi: 1–2.

Kaszás János: Az első félidőben a csapat taktikailag nagyon fegyelmezetten betartotta, amit kértem tőlük és az ellenfél nem tudott a védekezésünkkel mit kezdeni és a kontrákból végig veszélyesek tudtunk lenni és ez eredményezte a megszerzett két gólt. A második félidőben végig nyomás alatt tartottak bennünket, de komoly gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. Gratulálok az ellenfél kapusának, mert ha nem véd ilyen szenzációsan, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Gratulálok a csapatomnak, mert óriási akaraterőről és küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot.

Fikker Ferenc: Rosszul kezdődött a mérkőzés, mert már a 13. percben kiállították egyik játékosunkat és a büntető rúgást kihasználta az ellenfél, így megszerezte a vezetést. Próbáltunk a játékunkat rájuk erőltetni. Elég nehéz pályán játszódott a mérkőzés. Sajnos a második félidőben sem tudtunk úgy játszani, hogy az állást meg tudjuk fordítani, vagy legalább egyenlíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!