HAON - Sport - DVSC

2019.02.15. 16:07

Bravúrban bízik a DVSC

Debrecen - A debreceniek szombaton délután a Ferencvárost fogadják a bajnokság 21. fordulójában.

Debrecen - A debreceniek szombaton délután a Ferencvárost fogadják a bajnokság 21. fordulójában.

Meglehetősen pocsék teljesítménnyel hangolt a Loki a szombaton 14 órától kezdődő, FTC elleni bajnoki rangadóra. Mint arra minden hajdúsági szurkoló jól emlékszik, a Debrecen egy hete sima, 3–0-s vereséget szenvedett idegenben az újonc Kisvárdától. Varga Kevin, a DVSC baloldali középpályása is úgy látta, ahogyan a piros-fehér Lokomotívért szorító nézők.

Elszántan, bátran

– Nincs mit szépíteni, várakozáson alul teljesítettünk a várdai stadionban, ezért fájó vereséget mért ránk Dajka László együttese – kezdte mondandóját a 21 éves játékos. – Sajnos, ott csapatszinten és egyénileg is sokat hibáztunk, ezért mindannyiunknak megvan a felelőssége a balsikerben. Bánt bennünket az a mérkőzés, hiszen csalódást okoztunk a drukkereinknek, a barátainknak és a családtagjainknak is: mindenkinek, aki bízott bennünk. A hét legelején kielemeztük a meccset, és igyekeztünk levonni a tanulságokat. Nem is jöhetne jobbkor a zöld-fehérek elleni presztízstalálkozó, ha a Nagyerdei Stadionban jó eredményt érnénk el, az némileg tompítaná a kisvárdai kudarc élét – mondta Varga.

Az tény, szombaton egy esetleges győzelem ismét helyreállíthatná a cívisvárosiak önbizalmát, azonban nem szabad elfeledni, hogy a listavezető, a második helyezett Vidit kilenc ponttal megelőző alakulat érkezik Debrecenbe.

– Senkinek sem kell bemutatnom, hogy mennyire erős, remek csapatot látunk vendégül – szögezte le a középpályás. – Kiváló labdarúgók alkotják az ellenfelet, akik ellen nagyon oda kell tennie magát mindenkinek. Fegyelmezetten és elszántan kell futballoznunk, a labdával pedig bátran kell bánnunk, másképpen nehezen érhetünk el jó eredményt. A maximumot nyújtva sem kizárt, hogy némi szerencsére is szükségünk lesz az FTC ellen. Bízom benne, hogy sikerül örömet szereznünk a debreceni nézőknek – zárta szavait Varga Kevin.

Különvonattal is

Nem csupán autókkal vagy buszokkal érkeznek a cívisvárosba a fradisták, hanem vonattal is. Információink szerint egy 14 kocsiból álló szerelvényen, nagyjából ezer fővárosi fanatikus utazik majd.

TN


[related-post post_id="4142887"]

[related-post post_id="4140900"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!