HAON nyereményjáték

2014.05.30. 09:31

Jegyeket sorsoltunk a Demónára

Június 5-én mutatják be a hazai mozik a Walt Disney Studios Demóna című látványos fantasy-kalandfilmjét, amely a Disney-rajzfilmek világából ismert gonosz tündér, Demóna eddig ismeretlen történetét tárja a nézők elé.

Június 5-én mutatják be a hazai mozik a Walt Disney Studios Demóna című látványos fantasy-kalandfilmjét, amely a Disney-rajzfilmek világából ismert gonosz tündér, Demóna eddig ismeretlen történetét tárja a nézők elé.A gyönyörű és tisztaszívű fiatal tündérlány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik a békés erdei királyságban és jó viszonyban van a közelben élő emberekkel is. Egy nap azonban könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. Ezért megátkozza az emberek királyát és lányát, Auróra hercegnőt is, hogy őket is örök boldogtalanság sújtsa. Éveken át próbálják a gyermeket bújtatni a gonosz erők elől, mindhiába. Azonban ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy a királyság békéjének és egyben saját boldogságának kulcsa is Auróra kezében van.

a sorsolásra június 5-én kerül sor, a részvételi feltételekről itt olvashat

Játékunk nyertesei:

Hegyi Lilla Judit - hegyililla@...

Szabó Gábor - keraville@...

Szabó Ábel - theeree@...

Kovács Emma - emma.kovacs76@...

Bojtor József - crejof@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!