nincs megállás!

2020.06.18. 14:31

Harmadszor is bulizni hív a „zenélő” kamion

Gergely Imre beadta a derekát, nincs megállás, ismét „zeng” majd a kamion.

Fotó: Gergely Imre-archív

Az elkövetkezendő hétvégék valamelyikén ismét dübörögni fog az oly sokak által kedvelt „zenélő” kamion, Gergely Imre (MrGeryman RetroDJ) harmadszorra is átszeli járgányával Hajdúböszörmény utcáit, és ez még nem minden!

Az elmúlt időszakban, a karantén alatt a kisvárosi zenelovas rengeteg hajdúböszörményi gyermek és felnőtt arcára varázsolt mosolyt. Áprilisban eszébe jutott egy pazar ötlet, amit megvalósított: lézerfényekkel, dübörgő hazai és külföldi slágerekkel ment „házhoz”, és próbálta jókedvre deríteni hallgatóságát. Az akciónak óriási visszhangja lett, a legtöbben újabb és újabb mozgó „házibulinak” szerettek volna részesei lenni, azonban Gergely Imre nem tervezett továbbiakat – mind ez idáig! A közkedvelt zenelovas elsőként a Naplónak számolt be újabb, és állítása szerint az utolsó kamionos buli részleteiről.

Lufik, csokik

Fotó: Gergely Imre-archív

– Nem volt tervben, hogy ismételten nekivágjunk, és megvalósítsuk a harmadik bulit, hiszen rengeteg szervezést és energiát igényel: de mit tehetnénk, ha a lakosok ennyire vágynak rá? – tette fel a költői kérdést, majd tudatta a legfontosabb információkat. – Úton-útfélen megállítanak, így úgy döntöttünk, hogy biztosan szervezünk még egy partit, nyilván az időjárástól is függ a pontos időpont, de majd arról is beszámolunk. Úgy tervezzük, 18 órakor indulunk, hogy minél több helyre eljussunk: körbemegyünk a főutcán, majd a hajdúböszörményi sportcsarnok előtti területen szeretnénk megállni, ahol legalább éjfélig kívánjuk szórakoztatni a bulizni vágyókat. A gyerekek között kiosztunk 500 doboz csokoládét, illetve ugyanennyi héliumos léggömböt ajándékozunk a gyerkőcöknek. Hasonló bulit szeretnénk, mint a Tankcsapda autós koncertje volt, csak itt külföldi és hazai retró slágerekre fognak szórakozni az érdeklődők – árulta el.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!