Gazdaság

2018.09.28. 07:21

Napló Állásbörze a Nagyerdei Stadion Halljában

Debrecen - Álláskeresők, pályakezdők, munkahelyet változtatni szándékozók mellett az érdeklődőket is várják.

Debrecen - Álláskeresők, pályakezdők, munkahelyet változtatni szándékozók mellett az érdeklődőket is várják.

Csaknem 50 kiállító jelezte részvételét az Inform Média Lapkiadó Kft. által szervezett Napló Állásbörzére, amelynek szeptember 28-án, pénteken – azaz ma – a Nagyerdei Stadion Hall rendezvényterme ad otthont.

A tavaszi siker után ebben az évben már második alkalommal megrendezendő esemény 9 órakor nyitja kapuit, és a vendégek 17 óráig tájékozódhatnak az oktatási és képzési lehetőségekről, találkozhatnak munkaerő-közvetítő cégek képviselőivel, s itt lesznek az autóipar állásajánlói, továbbá a multinacionális kereskedelmi társaságok szakemberei is. A rendezők elmondták, nemcsak a pályakezdőket, álláskeresőket, illetve a munkahely-változtatáson gondolkodókat várják, hanem azokat is, akik tájékozottak szeretnének lenni a legújabb munkaerőpiaci trendekben.

A rendezők a megye egyik legnagyobb munkaerőpiaci rendezvényének színvonalát szakmai konferenciával, interaktív beszélgetésekkel, programokkal színesítik.

HBN


[related-post post_id="3997806"]

[related-post post_id="3990518"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!