Életstílus

2017.09.16. 09:34

10 belsőépítészeti trükk, amivel egy pillanat alatt átalakíthatja a lakást

A profi dizájnereknek számtalan ötletük van arra, hogyan lehet átalakítani egy otthont. Ezek közül osztunk meg néhányat, hogy a lakása még varázslatosabbá váljon. 

A profi dizájnereknek számtalan ötletük van arra, hogyan lehet átalakítani egy otthont. Ezek közül osztunk meg néhányat, hogy a lakása még varázslatosabbá váljon. 

Hangsúlyos falak

A színes szoba izgalmas. Nem muszáj minden falat kifesteni, elég az egyik oldalt és jó ötlet lehet a fa elemek használata.

Átlátszó bútorok

Ez a trükk kiválóan működik a kicsi stúdióapartmanoknál, mert az átlátszó bútorok azt az illúziót keltik, hogy nagyobb a helyiség.

Hétköznapi bútorok egyedien

Vegyen egy vödör festéket és néhány lécet, majd alakítsa úgy a bútorokat, ahogyan kedve tartja. A legegyszerűbb darabokból igazi kincset varázsolhat az otthonába.

Tükörkeret, mint ablak

A tükör és az ablak kerete nem csak hasonlítanak egymásra, de vizuálisan több teret is teremt a szobában.

Növények

A növények még a legunalmasabb bútorokat is képesek élettel megtölteni. Tegye azokat a polcra, vagy a szoba különböző szögleteibe.

Könyvek, mint dizájnelemek

Nem szükséges elrejteni a könyveket egy polcon, a színes gerincek a radiátor belsejében is jól mutatnak.

Különböző székek

Unalmas és régimódi ugyanolyan székeket tenni az ebédlőasztal köré, a dizájnerek most a különböző stílusokat keverik, a lényeg viszont az, hogy a székek színe azonos legyen, vagy a kialakításuk hasonló legyen.

Szokatlan fények

A dekor fények különleges hangulatot adnak a szobának, különösen akkor, ha azt fényképekkel dekoráljuk.

Szobaelosztók

A szobaelosztó kiváló lehetőség arra, hogy a területek elválassza egymástól és különböző hangulatokat tudjon teremteni a lakásban.

Ablakülés

Az ablak melletti tér különösen előnyös hely a relaxációra. Tegyen oda egy padot, vagy akár egy komplett kanapét.


[related-post post_id="3600627"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!