Életmód

2020.12.07. 14:02

Fényáradat pompája

Dobj be egy termosz forró csokit a táskádba és sétálj végig a gyönyörűen kivilágított városon!

Forrás: dreamstime.com

A koronavírus idején kijelenthetjük, hogy a karácsonyunk sem lesz olyan, mint eddig. Kijárási korlátozások léptek érvénybe, védőfelszerelést kell hordani, létszámszabályozást hoztak létre az együtt ünneplő családok számát illetően, számos hely bezárt és a megszokott, minden évben várva-várt karácsonyi vásárunk is elmarad. Azonban szomorkodás helyett főzzünk otthon forró csokit, ha már a főtéren kipakoló árusoktól nem tudjuk megvenni, töltsünk meg vele egy termoszt, dobjuk bele a táskánkba, öltözzünk fel melegen, és induljunk útnak.

A főtér szépségei

A Kálvin tér és a Piac utca fényáradatban úszó járdáin sétálva, hamar átjárja szívünket az ünnepi hangulat. A meleg csokinkat szürcsölgetve, álljunk meg néhány perce a Nagytemplom előtt, nézzük végig alaposan, majd csukjuk be a szemünket és gondoljunk az új harangjáték csodálatos hangjára! Ha útnak indulunk, nézzük meg a hatalmas városi karácsonyfánkat, és ha már ott vagyunk, csináljunk előtte egy szelfit is. Posztoljuk Instagramra és Facebookra, hogy minden otthonülő kedvet kapjon egy főtéri ünnepi sétához és kimozduljon a lakás meleg falai közül.

#különlegeskarácsony

(hirdetés)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!