Hungarospa

2020.06.19. 11:19

Újra nyitva a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi egysége!

A Hungarospa biztonságos nyaralást, változatos vízi élményeket kínál idén nyáron is az egész családnak.

A Gyógyfürdőben a gyógyulni, ellazulni vágyók újra megmártózhatnak a gyógyvizes medencékben. Az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelések is igénybe vehetők.

A hatalmas, gyönyörűen parkosított hajdúszoboszlói strand területén a biztonságos távolságtartás nem okoz problémát. Itt minden korosztály megtalálja a kedvencét.

A szórakozást 15 élménymedence biztosítja, köztük a homokos fövenyű mediterrán tengerpart. A legkisebbeket pancsoló- és gyerekmedencék, játszóterek, míg a nagyobbakat vízi-sport pályák, sodróvíz zóna szórakoztatják.

A kalandvágyók nem hagyhatják ki a csúszdaparkot sem. A strand területén belül található Aquaparkba strand-Aquapark komplex jeggyel lehet belépni. A csúszdaparkban 15 féle óriáscsúszda közül választhatnak a lesiklás szerelmesei. A gyermekeket az Aquaparkban kalandmedencék és mini csúszdák várják.

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő exkluzív élménymedencéivel, gyerekvilággal, wellness és fitness szolgáltatásokkal várja rossz idő esetén is a vendégeket.

„A fürdő szállodája, a szálloda fürdője!”

A Hungarospa Thermal Hotel*** Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodája alapszolgáltatásként biztosítja vendégeinek a korlátlan belépést a strandfürdőbe és az Aqua-Palace Élményfürdőbe.

Ajánlat: 2020.06.17-08.31 között 14.900 Ft-tól/fő/ éjszaka.

Tel: +36 52 558-553

Ez az év sem múlhat el Hajdúszoboszló nélkül!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!