Egyperces

2007.12.05. 15:55

Gazdátlan állatok karácsonya

<p>Nyíregyháza - Az Állatbarát Alapítvány szeretettel meghív minden állatbarátot december 15-én, 14 órára az Állatotthonba egy közös karácsonyi ünnepségre.</p>

Idén közel 160 kutya, és 20 cica tölti majd a karácsonyt az Állatotthonban, az ő ünnepüket szeretnénk ezzel az eseménnyel szebbé varázsolni. Az Állatotthonban felállítunk egy fenyőfát, amelyre mindenki hozhat díszeket, és saját maga helyezheti el azokat rajta.

A karácsonyfa alá pedig hálásan fogadunk bármit, amivel a kutyáknak és cicáknak örömet szereznek a szeretet ünnepén. Finom falatok (kutya és macska eledelek), játékok, állatápolási-és felszerelési cikkek (nyakörvek, pórázak, fésűk, samponok), meleg takarók, plédek ajándékozásával, vagy az állatokkal való foglalkozással, sétáltatással, szeretetteljes gondoskodással Ön is boldogabbá teheti az Állatotthonban élő kutyák és cicák karácsonyát.

A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület kutyás bemutatót tart majd a helyszínen.

Sok szeretettel és forró teával várunk mindenkit 2007. december 15-én (szombaton) 14 órától Nyíregyházán a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban.

Aki nem tud ekkor eljönni, nem kell elkeserednie, december 15-ét követően is minden nap 8-16 óráig folyamatosan fogadjuk azokat, akik díszíteni szeretnék az állatok karácsonyfáját, vagy a fa alatt szeretnék elhelyezni a kutyáknak és cicáknak szánt meglepetéseket!

Tegyük széppé együtt a gazdátlan kutyák és cicák karácsonyát!

Hálásan köszönünk minden felajánlást.

Bővebb információ kérhető:

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna u. 2.
Tel.:42/727-736, 20/9605-402

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!