Debrecen hírei

2013.05.17. 11:48

Debrecenbe jön a nagy rivális Békéscsaba

A hajdúságiak az Oláh Gábor utcai centerpályán fogadják a lila-fehéreket. 

A hajdúságiak az Oláh Gábor utcai centerpályán fogadják a lila-fehéreket. 

Labdarúgás. Bár a két csapat tabellán elfoglalt pozíciója nem indokolja a rangadó kifejezést, a nagy múltra visszatekintő rivalizálás miatt valódi slágermeccset rendeznek szombaton 18 órától Debrecenben: a 15. helyezett DVSC-DEAC a harmadik helyen álló Békéscsabát látja vendégül. Az NB II Keleti csoportjának 27. fordulójában sorra kerülő mérkőzést a biztonsági előírások miatt nem az Egyetemi Sporttelepen, hanem az Oláh Gábor utcai stadionban rendezik.

A másik hajdú-bihari alakulat, a Balmazújváros is otthonában szerepel, vasárnap 18 órától a Kazincbarcika látogat a Híres-gárdához. A találkozó esélyese egyértelműen a remek formában lévő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, Urbinék ugyanis legutóbb a bajnokaspiráns Vasas pályájáról hozták el a három pontot.

A táblázat sem a vendégek győzelmét ígéri, hiszen a hazaiak a negyedik helyen tanyáznak, míg a KBSC a 14. pozíciót foglalja el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!