Bulvár, celeb

2019.02.12. 11:28

50 fölötti hírességek, akik soha nem feküdtek kés alá

Már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a hírességek gyakran végeztetnek magukon plasztikai műtétet azért, hogy valamivel fiatalabbnak tűnjenek. Vannak viszont olyan nők, akik nem félnek az öregedéstől, és nemet mondanak a botoxra és az egyéb beavatkozásokra. A Bright Side ezúttal 19 ilyen celebet gyűjtött össze.

Már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a hírességek gyakran végeztetnek magukon plasztikai műtétet azért, hogy valamivel fiatalabbnak tűnjenek. Vannak viszont olyan nők, akik nem félnek az öregedéstől, és nemet mondanak a botoxra és az egyéb beavatkozásokra. A Bright Side ezúttal 19 ilyen celebet gyűjtött össze.

19. Isabella Rossellini

Az egyik interjújában kifejtette, hogy soha nem végeztetne magán ilyen műtétet. A színésznő receptje az örök fiatalságra: organikus ételek és egy jó arckrém.

18. Sharon Stone

Sharon Stone heti 4-5-ször edz, és drogériában is kapható arckrémeket használ. Egy interjúban azt állította, soha nem volt plasztikai műtéte.

17. Brooke Shields

Shields bevallotta, hogy már próbálta a botoxot, de nem volt elégedett az eredménnyel. Kés alá viszont semmiképpen sem szeretne feküdni, mivel elmondása szerint fél, hogy utána úgy néz majd ki, mint Joker.

16. Salma Hayek

52 évesen | Fotó: AFP / Chris Delmas

Ő is különböző interjúkban tette közhírré, hogy még soha nem volt plasztikai beavatkozása.

15. Jodie Foster

Jodie Foster szerint a modern társadalom rákényszeríti a nőket arra, hogy a divatirányzatoknak megfelelően alakítsák át önmagukat. A színésznő ellenzi a hasonló beavatkozásokat, és nem fél a ráncoktól.

14. Andie MacDowell

MacDowell teljesen biztos abban, hogy sem botoxra, sem pedig ráncfelvarrásra nincs szüksége. Ő egyszerűen csak ápolja a bőrét, és egészséges életmódot folytat.

13. Emma Thompson

A színésznő Kate Winslettel és Rachel Weisz-szel közösen létrehozta a Brit Kozmetikai Műtét Elleni

Ligát. Szerinte a botoxinjekció "őrültség", és senkinek sem ajánlja.

12. Sigourney Weaver

A színésznő nemrég kijelentette: szereti az öregedést, a ráncokban pedig nincsen semmi rossz.

11. Lauren Hutton

A 70-es évek ismert topmodellje büszke ráncaira. Szerinte a kókuszolajtól néz ki korához képest ennyire jól, melyet már 22 éves kora óta használ.

10. Halle Berry

A színésznő igazi sportőrült, amit saját Instagramján rendszeresen bizonyít is: folyamatosan oszt meg fotókat edzéseiről. Még sohasem feküdt kés alá.

9. Michelle Obama

Az egykori amerikai elnök, Barack Obama felesége sem végeztetett magán ilyen beavatkozást. Bár egy interjúban elejtette: "Soha ne mondd, hogy soha."

8. Cindy Crawford

A topmodell rendszeresen ápolja bőrét, és a testmozgást sem hanyagolja. Crawford kedveli a bőrcsiszoló maszkokat, a naptejet és a hidratáló termékeket.

7. Julianne Moore

A színésznő saját állítása szerint nem törődik a korral. Rendszeresen jógázik, és imádja a kardiót.

6. Meryl Streep

Meryl Streep mindig is ellenezte a plasztikai beavatkozásokat.

5. Sissy Spacek

A színésznő még nem végeztetett magán ilyen műtétet, bár azt elmondta, hogy a fotóretusálással nincsen semmi baja.

4. Sophie Marceau

A francia színésznő sohasem változtatott drasztikusan a megjelenésén: külsejével még mindig le tudja nyűgözni rajongóit.

3. Isabelle Huppert

Isabelle Huppert is méltóságteljesen öregszik. Szerinte a jó megjelenés titka a csúcsminőségű smink és az elegáns öltözet.

2. Juliette Binoche

55 évesen | Fotó: AFP / Odd Andersen

A színésznő gyakran tekint gúnnyal a botoxmániára és a mellimplantátumokra. A megnyerő külső kulcsa szerinte a megnövelt vízfogyasztás.

1. Victoria Ruffo

A mexikói szappanoperasztár a természetes szépség híve: Instagram-fiókján rendszeresen oszt meg filtermentes képeket.

Forrás: Bright Side


[related-post post_id="4127292"]

[related-post post_id="4123150"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!