Bulvár, celeb

2008.07.11. 15:58

„Celeb vagyok, ments ki innen!”

<p>A külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow ősszel kerül az RTL Klub képernyőjére. Az új szuperprodukció jól ismert szereplői egy egzotikus, de korántsem összkomfortos tájon teszik próbára túlélőösztöneiket.</p>

Az új szuperprodukció jól ismert szereplői – köztük Falusi Mariann és Palik László– egy egzotikus, de korántsem összkomfortos tájon teszik próbára túlélőösztöneiket, s kínjaiknak csak a nézők vethetnek véget. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprő sikert aratott és a legszélsőségesebb reakciókat kiváltó műsor most a magyar „számkivetett” celebek tűréshatárát fogja feszegetni: a „hazavágyó reality” ősztől az RTL Klub műsorán lesz látható heteken át.

A show-ban híres emberek kerülnek dzsungeli környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell kitartaniuk és túlélniük a borzalmakat, a modern világ minden megszokott kényelmétől elszakítva. Katasztrofális körülmények között nyomorognak, az ételt is maguknak kell megszerezniük számos, embert próbáló feladat teljesítése árán.

Nem csoda hát, hogy a sztárok könyörögnek majd a nézőknek: Celeb vagyok, ments ki innen! És egyedül a nézők tehetik ezt meg. Amíg a külföldi műsorokban például Jordan, a „Kebelcsoda”-ként elhíresült modell, Cris Judd (Jennifer Lopez exférje), valamint Peter Andre (énekes) könyörögtek a hazatérésért, addig Magyarországon többek között Falusi Mariann és Palik László lesznek a műsor szereplői. A döntés tehát a nézők kezében van: melyik ismert szereplő a legszimpatikusabb, melyikükkel éreznek együtt és szánják meg annyira, hogy kimentsék…

Kapcsolódó cikkek:

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!