Bulvár, celeb

2008.05.30. 12:21

Vádat emeletek Naomi Campbell ellen

<p>Júniusban áll bíróság elé Naomi Campbell, akit még április elején bilincsben kellett leszállítani egy Londonból induló repülőgépről, miután botrányt kavart a fedélzeten</p>

A 37 éves Campbell akár féléves börtönbüntetést és több ezer fontos pénzbírságot is kaphat, ha mind az öt vádpontban bűnösnek találják.

A szupermodell ügyvédje elmondta: Campbell nagyon csalódott, amiért az ügyészek ilyen sok vádat emeltek ellene, de tiszteletben tartja a döntést, és reméli, hogy gyorsan és eredményesen lezárják az ügyet. Naomi Campbellt három rendbeli hatóság elleni erőszakkal, közrend megzavarásával, valamint fenyegetéssel vádolják, és június huszadikán kell megjelennie egy londoni bíróságon.

A szupermodellt április harmadikán bilincsben kellett leszállítani egy Los Angelesbe induló járatról a londoni Heathrow repülőtéren. Campbell ugyanis agresszívvá vált, és a legénység tagjait szidalmazta, miután még felszállás előtt megmondták neki, hogy eltűnt az egyik csomagja. A gépre felszálltak a rendőrök, hogy eltávolítsák a szupermodellt, de miután egyiküket leköpte, megbilincselték, és így szállították le a repülőről.

Naomi Campbell a repülőtér új, ötös termináljáról indult, aminek márciusi átadása botrányba fulladt a csomagszállító rendszer hibája miatt.

A szupermodell egyébként hírhedt agresszív viselkedéséről: tavaly büntetésből egy hétig takarítania kellett egy New York-i raktárban, mert mobiltelefonjával megütötte házvezetőnőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!