Bulvár, celeb

2008.05.09. 13:25

Vadító retrós fotókon a színésznő!

<p>Bizonyos, hogy viszik majd, mint a cukrot az olasz Vogue magazin legújabb számát! A buja Eva Mendes kellemetlen elvonós kitérője után visszatért, nem is akármilyen fotósorozattal. <dia width="900" height="700" alt="Eva Mendes szétdobta lábait a Vogue-ban 2008.05.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Mendes_sz_tdobta_l_bait_a_Vogue_ban_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Eva Mendes szétdobta lábait a Vogue-ban 2008.05.09." /></a></dia></p>

Nem szégyenlős a modellből lett színésznő - Eva Mendes mindig tudja, mivel hódítson újra, ha kicsit kénytelen eltűnni a reflektorfényből!

A gyönyörű sztár nem mindennapi fotósorozattal jelentkezik a Vogue itáliai számában. A retró hangulatot árasztó képek nemcsak szokatlanok, de sistergősen erotikusak is!

Eva fekete és vörös parókában, a múltat idéző, ámde annál szexisebb fehérneműkben pózol, a beállítások olykor igen meghökkentőek.

Mendes sokak megdöbbenésére nemrég nyíltan felvállalta, hogy elvonókúrán kell részt vennie. A pontos okát nem árulta el - csupán annyit engedett sejtetni, hogy a túlfeszített munkatempó bizony megtette a hatását.

Ám az biztos, Eva igyekezett mindent megtenni, hogy újra a régi fényében tündökölhessen. Az exkluzív Cirque Lodge klinikára vonult be gyógyulni, és úgy tűnik, sikerült is rendbe szednie magát.

A szexis Evának pedig nem kell a szomszédba mennie ötletekért, ha fel akarja hívni magára a figyelmet. A gyönyörű színésznőből csak úgy sugárzik az erotika.

Nemrég egy talkshow-ban jelent meg, igencsak mély dekoltázzsal, aminek köszönhetően - talán mondani sem kell -, a műsor férfi résztvevői alig tudtak koncentrálni a témára, melybe olykor csilingelő kacagással kapcsolódott be a szexis Mendes is.

Az olasz Vogue képsorozatával Eva Mendes most a maradék kétkedést is eloszlatja - megbizonyosodhatunk róla, hogy újra a régi!



Nézze meg a videót is!

 

Nézze meg a videót is!

Forrás: Ma.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!