Bulvár, celeb

2008.04.26. 08:51

Letartóztatták Amy Winehouse-t

<p>Letartóztatták Amy Winehouse Grammy-díjas brit énekesnőt - jelentette az AFP pénteken. A botrányairól hírhedtté vált sztár a vádak szerint még szerdán két férfit bántalmazott. <A href="http://www.videonezo.hu/members.downloader/Amy_Winehouse_to_voluntarily_attend_a_London_police_station.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A brit rendőrség ugyan hivatalosan csak annyit közölt, hogy letartóztattak egy 24 éves nőt, ám a nevét nem árulták el. A holborni kapitányság előtt várakozó újságírók korábban azonban látták az énekesnőt megérkezni az épülethez. Röviddel azelőtt Winehouse szóvivője is megerősítette, hogy egy szerda esti verekedési ügy kapcsán idézték be az egyik londoni kapitányságra.

A brit lapok szerint Amy Winehouse szerda hajnalban, a Camden nevű híres londoni szórakozónegyedben került ismét bajba. Állítólag két férfit is bántalmazott, az egyiket megütötte a másikat lefejelte, amikor taxit próbált szerezni a Grammy-díjas énekesnő.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!