Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.10.08. 00:01

Autónak szaladt egy lány Miskolcon

<p>Gyalogos elütéshez riasztották a Miskolci Rendőrség munkatársait az Andrássy úton, kedden éjszaka. <dia width="900" height="700" alt="Autónak szaladt egy lány Miskolcon 2008.10.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Aut_nak_szaladt_egy_l_ny_Miskolcon_2008_10_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Autónak szaladt egy lány Miskolcon 2008.10.07." /></a></dia></p>

A helyszínre érkezve csak egy szemtanúval találkoztak, mert a gyalogost elvitték a mentők, az autós pedig elment a helyszínről. Rögtön hozzáláttak a szálak kibogozásához.

A szemtanú elmondása szerint egy villamos állt a Károly utcai megállóban, amikor egy fiatal lány kezdett átszaladni az úttesten, hogy a villamosra felugorjon. Közben jött az Újgyőri Főtér felöl egy személyautó, ezt nem látta a lány és az oldalának futott. A sofőr megállt és megkérdezte, hogy történt-e baja a lánynak, aki nemmel válaszolt.

Az autó vezető ezt követően beült az autójába és elhajtott. Ezután viszont a lány úgy érezte, hogy még sincs minden rendben, ezért orvosi segítséget hívtak hozzá az ott tartózkodók.

A kiérkező mentők külsérelmi nyomot nem találtak a meggondolatlan fiatalon, de mégis elvitték, mert belső sérülései azért lehettek, amit csak a kórházban lehet kideríteni. A baleset körülményeit a rendőrség viszgálja.

Ezek is érdekelhetik