Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.07.07. 16:13

Itt van az ősz a Tiszain! Júliusban?!

<p>Miskolc - Elég rettenetesen néz ki a Szinva patak medrének két oldala, például a MÁV-telep előtt. A Szinva említett szakaszán ősz van. Szét- vagy inkább összeszáradt levélhalmok éktelenkednek hosszan a mederben...&#160;<DIA alt="Itt van az ősz a Tiszain! No de Júliusban?! 2008.07.07." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Itt_van_az___337_sz_a_Tiszain__No_de_J_lius/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Itt van az ősz a Tiszain! No de Júliusban?! 2008.07.07." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Elég rettenetesen néz ki a Szinva patak medrének két oldala, például a MÁV-telep előtt. A Szinva említett szakaszán ősz van. Szét- vagy inkább összeszáradt levélhalmok éktelenkednek hosszan a mederben. Vajon miért nem szállították már el ezeket?

Veres István, a Miskolci Városgazda Kht. igazgatója a fűnyírással és -szállítással kapcsolatos kérdéseinkre elmondta:

– Június 23-án elkezdődött a város úgynevezett I. kategóriájú területén a fűnyírás következő fordulója. A Szinva medrének kaszálása befejeződött a Vasgyártól a Sajó torkolatáig. Erről a területről folyamatosan gyűjtjük, illetve szállítjuk a kaszálékot. Június 25-étől a Vasgyári hídtól Lillafüred irányában történik a mederkaszálás.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!