Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.02. 14:41

Zebrát festett a kormánybiztos Miskolcon

<p>Miskolc - A tűző napon mégsem lehet zakóban dolgozni! Kondorosi Ferenc kormánybiztos is így gondolta, ezért ingújjra vetkőzött, mikor nekiállt zebrát festeni Miskolcon a Pallós utcában.&#160;<DIA alt="Zebrát fest Miskolcon a kormánybiztos" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Zebr_t_fest_Miskolcon_a_korm_nybiztos/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Zebrát fest Miskolcon a kormánybiztos" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Festékes pemzlit ragadott kezébe Kondorosi Ferenc kormánybiztos, Nyírő Pálmiskolci tanácsnok és dr. Mecser Tamás, a B.-A.-Z. megyei rendőr-főkapitányság megbízott vezetője, hogy az aszfaltra csíkokat fessenek.

Nem akármilyen csíkokat, zebrának való vonalakat, ha úgy tetszik, gyalogátkelő helyet jelző közlekedési festést...

Miskolcra érkezett ugyanis a "közlekedésbiztonsági roadshow". A Petőfi téren egy kopjafát állítottak és koszorúzták meg annak az 1203 embernek az emlékére, akik tavaly közlekedési balesetben vesztették életüket. Kondorosi ismertette az új rend és szabadság programot és azokat az erőfeszítéseket, amelyeket ennek keretében a közlekedésbiztonság javítása érdekében tesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!