Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.27. 06:15

Átrepülte Suzukival a Szinvát Miskolcon

<p>Miskolc - Négyen sérültek meg abban a balesetben, ami szerdán éjszaka történt Miskolcon.&#160;<DIA alt="Átrepülte a Szinvát a Suzuki 2008.03.27." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_trep_lte_a_Szinv_t_a_Suzuki_2008_03_27_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Átrepülte a Szinvát a Suzuki 2008.03.27." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Fonoda utcán haladt egy Suzuki Swift a József Attila utca irányába feltehetően sokkal nagyobb sebességgel a kelleténél, amikor egy erős jobbra ívelő kanyarhoz ért. Nyomott egy kövér féket a vezető, de nem tudta bevenni a kanyart és nyílegyenesen -szó szerint- átrepülte a Szinva patakot a híd mellett.

A kaszkadőr mutatvány nem sikerült a legjobbra, mert a mintegy 5-6 méter mélyen csordogáló patak másik oldali partjába fúródott orral a "mi autónk". A Miskolci Kapitányság éjszaka szolgálatot teljesítő, baleseti helyszínelő munkatársai, lemérték a repülés hosszát a dobbantástól a becsapódásig, ami 16,4 méter volt úgy, hogy repülés közben mintegy 4,5 métert zuhantak lefelé. Az elsődleges információink szerint az egyik utast és a vezetőt súlyos, és még kettő utast könnyű sérülésekkel szállítottak a kórházba. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!