Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.21. 17:14

Hosszú, húsvéti hétvége

<p>Miskolc - Hosszú és izgalmas hétvége áll előttünk. Hosszú, mert húsvét miatt hétfővel egészül ki a szombat és a vasárnap, és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/husveti-akcio.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

– Hosszú és izgalmas hétvége áll előttünk. Hosszú, mert húsvét miatt hétfővel egészül ki a szombat és a vasárnap, és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. A rokonlátogatás már szombaton elkezdődik, hétfőn pedig a locsolkodók indulnak hölgyismerősikhez. Érdemes még ma tájékozódni a vonatok és távolsági buszok menetrendjéről, valamint arról, mely üzletek tartanak majd nyitva húsvétkor is. Ebben portálunk is segít olvasóinak.

Az autóval közlekedőket önmérsékletre inti az Országos Baleset-megelőzési Bizottság. Az ünnepi hétvégén kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzésekkor az ittas vezetőkre a rendőrök, akik a polgárőrökkel közösen szűrik ki az alkoholt fogyasztott sofőröket, de emellett a biztonsági övek használatát is szigorúan ellenőrzik. Az OBB felhívja a figyelmet arra, hogy húsvétkor senki ne kínálja alkohollal a gépkocsivezetőket.

Húsvéthétfőn sokan választják majd locsolkodás helyett valamelyik kedvelt kirándulóhelyet. Számukra gazdag programot kínálnak a megye húsvéti rendezvényei.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!