Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.02.24. 14:14

Sikeres jegyzők-köztisztviselők bálja Aggteleken

<p>A Borsodi Jegyzők Szakmai Egyesület, mint főrendező, és a Zemplén-környéke Jegyzők Egyesülete és a Megyei Közigazgatási Kar Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Tagozata, mint társrendezők szervezésében szombaton tartották Aggteleken.&#160;<DIA alt="" height="690" width="650"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sikeres_jegyz__337_k_k_ztisztvisel__337_k_b/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Sikeres jegyzők-köztisztviselők bálja Aggteleken 2008.02.24." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Hotel Cseppkőben megtartott V. Jegyzők- Köztisztviselők Báljának a fővédnökei dr. Ódor Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Orosz Gábor, az Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltség vezetője voltak. A pezsgős köszöntőt este hétkor Hideg Imre megyei főosztályvezető mondta, majd a táncművészek műsora következett. Este nyolc órától gálavacsora, majd zene, tánc a Kerekes duó közreműködésével. Éjjel 11-kor a Miskolci Nemzeti Színház művészei adtak műsort, hajnali egykor volt a tombolasorsolás.

B. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!