Asztrológia

2016.01.10. 09:12

Napi horoszkóp - 2016. január 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Vajon tényleg mindent megtett a siker érdekében? Először ezt a kérdést kell tisztáznia, és ha a válasza igen, akkor keresheti tovább, ki hibázott. Ha minden lépését számba veszi, meg kell állapítania szomorú szívvel, hogy Ön is hibázott. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyedül Önnek kell a következményeket viselni, de mindenképpen el kell fogadnia, hogy Önt is terheli felelősség. Ez ne szegje azért kedvét, merjen máskor is vállalkozni, csak legyen megfontoltabb.

Bika

04.21 – 05.21

Még ott is a hibákat keresi, ahol az nincs. Fogadja el, hogy ebből az ügyből ennyit lehetett kihozni. Nem hibázott senki, egyszerűen nem álltak még készen arra, hogy továbblépjenek. Ne vesse el azonban végleg ezt az álmát, csak adjon időt, hogy a lehetőségek is megteremtődjenek. Addig is pihenjen, találjon ismét önmagára. Ha ehhez arra van szüksége, hogy kivonuljon a világból, engedélyezzen magának egy szabad napot, a szerettei egyedül is boldogulnak a mai feladatokkal.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne új kihívásokat keressen, inkább küzdjön meg azokkal, amelyeket halogat egy ideje. A belső feszültség forrása ugyanis a számos elmaradás, amely nem hagyja nyugodni. Nem azért kel ezeket maga mögött tudni, hogy aztán már ne legyen dolga, hanem hogy megszabadulhasson attól a lelki tehertől, amelyet okoznak. Ha sikerül pontot tenni a nyitott kérdések végére, eléri azt a hőn áhított nyugalmat, amelyet nem teremthetett volna meg azzal, ha újabb feladatok által ér el sikereket.

Rák

06.22 - 07.22

Hiába gördít az élet Ön elé számos akadályt, ezzel próbálva arra ösztönözni, hogy kicsit lassítson, Ön csak még nagyobb lendülettel veti bele magát az ügybe. Pedig a megoldások most nem fognak jönni, ugyanis még nem áll készen rá. El kell kicsit távolodnia a kérdéstől ahhoz, hogy valóban célt érhessen, és amíg ezt nem érti meg, csak egy helyben toporog. Hallgasson a szeretteire, akik ezt szeretnék az Ön tudtára adni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Önhöz fordulnak tanácsért, segítségért, így a saját dolgait most inkább rakja félre. Hiszen éppen azok az emberek keresik, akikre egykoron Ön támaszkodhatott. Most nem teheti meg, hogy az elfoglaltságaira hivatkozva nemet mond nekik. Ha figyelmesen hallgatja nem csak a felmerülő kérdéseket, de a saját válaszait is, sokat megtapasztalhat saját magáról is, hiszen abban, amit mond, benne van minden érzelme.

Szűz

08.24 - 09.23

Ne foglalkozzon most mással, csak a szerettei kéréseit tartsa szem előtt. Közös program vagy a kedven fogás elkészítése ebédre mind remek alkalom arra, hogy a kedvükben járjon. Nem marad viszonzatlan ez a kényeztetés, hiszen így ők is boldogan járnak Ön körül, amely aztán végképp megerősíti abban, hogy nincs annál szebb, mint azok között lenni és mosolyt csalni az arcukra, akik igazán közel állnak Önhöz.

Mérleg

09.24 - 10.23

Mindjárt reggel keressen magának valami célt, különben úgy telik el a napja, hogy észre sem veszi, csak este érzi a csalódottságot, hogy nem csinált semmit. Márpedig nehezen viseli, ha valamilyen eredményt nem tud felmutatni. Abban hiába bízna, hogy majd menet közben kialakul, ugyanis ha már felébredés után nincs meg a lendület, a későbbiekben nem tudja magát rászánni arra, hogy cselekedjen.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ha már ilyen remek hangulatban ébredt, ne fossza meg a szeretteit attól, hogy ezt élvezhessék is. Szíve szerint visszavonulna, de közben ők folyamatosan keresik a társaságát, hiszen a jó kedve ragadós. Álljon készen ara is, hogy tanácsot kell adnia, bizonyos kényes kérdésekben, melyekről azt gondolta, már tisztázódtak, Mindez azonban ne sarkallja arra, hogy meneküljön, inkább használja ki az alkalmat, hogy megértő, elfogadó.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ne várja el, hogy mások is olyan tempót diktáljanak, mint Ön. Úgy ébredt fel, hogy most kiforgatja a világot a négy sarkából, így fáradhatatlanul újabb és újabb feladatokba kezd. Ezzel azonban csak Ön van így, ezért segítségre ne számítson. Bár ideig-óráig akad olyan, aki beáll a sorba, de végül egyedül ér el a célvonalhoz. Ha ezek után fáradtnak, kimerültnek érzi magát, nem is meglepő, hiszen egy percre sem állt meg.

Bak

12.22 – 01.20

Feszült, ingerült, ezért inkább ne vállaljon a mai napra semmit. Tudja le mihamarabb a kötelezettségeit és utána már csak pihenjen még akkor is, ha úgy érzi, tele van energiával. Azért, mert fizikailag még bírná, szellemileg már elérkezett egy olyan ponthoz, ahonnan nehéz lenne már talpra állni, ha tovább terheli magát. Fel kell tudnia szabadítani magát a kötöttségek okozta felelősség alól legalább rövid időre.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Nyugtalanul ébred és így bármibe is kezd, szinte borítékolható, hogy hibázik. Éppen ezért csak rutin feladatokkal foglalkozzon, illetve olyanokkal, ahol számíthat mások segítségére. Talán ha nem egyedül ténykedik, időben tudják figyelmeztetni, és ha ezt nem veszi zokon, elkerülheti a komolyabb kellemetlenségeket. Ha pedig mégis ott a baj, ne másokat okolja ezért, inkább mielőbb orvosolja és vegye észre a jelet, ideje lassítani.

Halak

02.20 - 03.20

Könnyű kihozni a sodrából, pedig a környezetében élők próbálnák ezt elkerülni. Ön azonban feszült, így minden ellentmondást, nemet támadásnak él meg és már ingerültté is válik. Fogadja el, ha a mai napon magára hagyják, ugyanis senkinek sem hiányoznak azok a szavak, melyek ilyenkor kiszaladnak a száján. Bátran vonuljon félre a gondolataival, nem fogják megzavarni az útkeresésében és így talán hamarabb visszatalál a belső békéjéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!