Asztrológia

2015.12.22. 08:35

Napi horoszkóp – 2015. december 22.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Lassan ideje elsimítani a nézeteltéréseket, hiszen közelegnek az ünnepek, az asztalnál már ne a békétlenség legyen az úr. Szakítson időt arra, hogy leül a másik féllel és végre nem csak a maga igazát hajtogatja, hanem őt is meghallgatja. Ha nyitott a megállapodásra, meg fogja találni azt a közös pontot, amely mentén végül békét köthetnek. Engednie kell, ez nem kérdés, de a család nyugalma ennyit megérdemel.

Bika

04.21 – 05.21

Fáradtnak érzi magát és ez nem is meglepő. Éppen ezért már új feladatokat ne vállaljon, a meglévő kötelezettségeit igyekezzen mihamarabb letudni és szakítson időt a pihenésre még akkor is, ha úgy érzi, ebben a nagy rohanásban ezt nem engedhetné meg magának. Igenis jár Önnek pár óra, amikor kikapcsolódik és töltekezik, hiszen még rengeteg az elintézendő az ünnepek előtt. Ha idő előtt dől ki a sorból, akkor már nem is fogja megvalósítani azokat.

Ikrek

05.22 – 06.21

Rengeteg ötlet cikázik a fejében, valamennyit azonban már képtelenség megvalósítani. Mérlegeljen, melyek okozhatják a legnagyobb örömet Önnek és természetesen a szeretteinek. Ha nem tud választani, ossza meg ezeket olyanokkal, akik segítségére lehetnek vagy akár magukévá tehetik és ők lépnek a tettek mezejére. Hiszen most nem is az a lényeg, hogy Ön lehessen a középpontban, hanem a boldogság a család arcán.

Rák

06.22 - 07.22

Ha ellentmondanak Önnek, nem feltétlenül kell a hátsó szándékot keresni emögött. Az is lehet, tényleg aggódnak, hogy olyan úton kíván elindulni, amely nem vezet sehova, de főleg nem a céljaihoz. Hallgassa meg az érveket és legalább gondolkodjon el azokon. Hiszen nem történik semmi, a nem a mai napon kezd bele, még van két napja, hogy megvalósítsa. És talán éppen a segítségeknek köszönhetően ennyi elég is lesz.

Oroszlán

07.23 - 08.23

A váratlan meghívások nem azért érkeznek, hogy Ön bosszankodjon, hanem mert szeretnének találkozni, beszélgetni egy olyan emberrel, akit sokra becsülnek. Éppen ezért nyugodjon meg és tiszta szívvel fogadja el, ha nem úgy alakulnak a programjai, ahogyan azt eltervezte. Persze már látja előre, hogy emiatt később még kapkodnia kell, de ha lazít, akkor energiákat is gyűjthet az ilyen programokon.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Csak azokat a feladatokat vegye kézbe, melyekkel feltétlenül foglalkoznia kell. Képtelen ugyanis összpontosítani, így ha a figyelme elkalandozik, hajlamos lehet hibázni. Márpedig arra már nincs energiája, hogy kijavítsa, amit vét, épen elég egy problémáról egyszer elgondolkodni. Ha már a fejében összeáll a megoldás, ne habozzon, lépjen a tettek mezejére, hogy mihamarabb letudja a kötelezettségeit.

Mérleg

09.24 - 10.23

Fáradtan, kimerülten ébred, pedig számtalan elintéznivalót tervezett be a mai napra. Mivel így képtelen lesz valamennyivel végezni, állítson fel fontossági sorrendet és aszerint vegye kézbe a dolgokat, hogy elintézésük mennyire halaszthatatlan. A sikerek ugyan adnak egy kis erőt a folytatáshoz, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy ne maradjon holnapra is munkája. Új kihívásokat már ne keressen, igyekezzen letudni azokat, melyeket már elvállalt.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai napon felszínre törnek az érzelmei. Bár szüksége lenne a józan eszére is bizonyos kérdések elintézéséhez, szinte képtelen logikus, megfontolt megoldásokkal előállni, sokkal inkább hallgat a szívére. Fontos papírok aláírását mindenképpen halassza el, ahogy a megbeszélései során is igyekezzen megmaradni a tárgyilagosság talaján. Nehezen tud érveket felsorakoztatni, de amennyire lehet, tegye ezt, mert könnyű ellenfélnek bizonyul, ha a józan eszét végképp figyelmen kívül hagyja.

Nyilas

11.23 - 12.21

Képtelen elszámolni tízig, ha a véleményét kérik, így gyakran mond ki túl erős szavakat. Ha nem fogalmaz finomabban, könnyen megbánthat olyan embereket, akik közel állnak Önhöz. Olyan arcát mutatja ugyanis feléjük, melyet ugyan ismertek, de azt is tudták, ezt a külvilágnak tartogatja, szűkebb körben mindig lehetett Önnel beszélgetni, az ítéleteit képes volt módosítani, ha érveket sorakoztattak fel. Most azonban könyörtelen és túl magabiztos.

Bak

12.22 – 01.20

Olyan feladatokba fogjon csak bele, amelyek esetében szinte garantált a siker. Most ugyanis képtelen lenne elviselni a csalódást, az eredménytelenséget nem tudná feldolgozni. Vágyik a külvilág elismerésére, melyet csak akkor tud megkapni, ha a saját teljesítményével elégedett. Ha kellőképpen elfárad mind fizikailag, mind szellemileg, elégedetten dőlhet hátra, hiszen nem csak egyszerűen az ölébe hullott az eredmény.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Úgy fest, Ön lehet az a középpont, ahova mindenki visszatérhet, ha nézeteltérések támadnak vagy csak egyszerűen segítségre szorulnak. Képes összeszedni a gondolatait, felmérni a kialakult helyzetet és a problémát a gyökerénél megragadni. Nem csoda, ha irigylik a tisztánlátását és a tanácsáért folyamodnak. Elsősorban lelkileg lesz fárasztó ez a nap, hiszen többször kell szívéhez közel álló felek között igazságot szolgáltatni.

Halak

02.20 - 03.20

Kimerült, ilyenkor hajlamos a figyelmetlenségre. Éppen ezért kerüljön minden olyan helyzetet, ahol esetleg baleset érheti. De a nézeteltérések kezelése is nehezére esik, különösen akkor, ha döntőbírónak kívánnák felkérni. Nem tud ugyanis minden lehetőséget számba venni és átgondolni, így túl hamar mondja ki az ítéletet. Már pár perc elteltével tudja, hogy elhamarkodott volt a vélemény-nyilvánítás, de jóvá már nem teheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!