Asztrológia

2015.12.11. 08:21

Napi horoszkóp – 2015. december 11.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Amikor a siker túl könnyen hullik az ölében, képtelen elfogadni, hogy ez megtörténhet Önnel is. Pedig ha belegondol, megdolgozott érte, még ha nem is éppen most, csak ennyi idő kellett, hogy beérjen a munka gyümölcse. Fogadja hát el boldogan, hogy elismerik a teljesítményét és ez ösztönözze ara, hogy új célokat tűz ki maga elé. Persze már ne legyenek túl nagyok, hiszen rengeteg még a lezáratlan ügye és az Ünnepek is közelednek.

Bika

04.21 – 05.21

Szeretne egy új úton elindulni, hiszen már oly régóta álmodozik erről. Most ott áll a kapuban és hirtelen kétségek támadnak Önben, valóban annyira szeretné. Még egyszer gondolja át, miért is ébredt egykoron Önben ez a vágy és mit veszíthet, ha most megvalósítja. Ha az eredmények felülmúlják a szükségszerű áldozatokat, ne habozzon tovább. Ha azonban arra a következtetésre jut, hogy nem éri meg, temesse el végleg magában ezt a kívánságát.

Ikrek

05.22 – 06.21

Legalább azokra az emberekre hallgasson, akikben eddig nem kellett csalódnia. Nem ártani szeretnének Önnek, amikor felhívják a figyelmét az elképzelésében rejlő hibákra, csak a csalódástól szeretnék megóvni. Annyira elvakítja Önt a cél, amely a szeme előtt lebeg, hogy képtelen észrevenni a buktatókat. Nem kell feltétlenül elfeledni az elképzeléseit, de legalább legyen tisztába azzal, mire kell számítania, ha valóban el szeretné érni.

Rák

06.22 - 07.22

Mivel a mai nap nagyban befolyásolja a jövőjét, ezért ne kapkodjon. Az idegeskedés rossz tanácsadó még akkor is, ha úgy érzi, nincs tovább, lépnie kell. Valóban olyan lehetőséget kínálnak Önnek, amelyet kár lenne veszni hagyni, azonban a döntés nem csak Önt érinti. Ha azok nélkül ad választ, akikre ez hatással lehet, végül egyedül kell majd a csatáit megvívni. Márpedig így nem is annyira vonzó az ajánlat, hiszen fontos kapcsolatok eshetnek áldozatául.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ha nem az illetékessel tisztázza a kérdést, nem kerül közelebb a megoldáshoz. A kerülő út most nem megoldás, hiszen azt a belső feszültséget, amelyet a probléma okoz, csak tovább fokozza. Tisztában van vele, kinél van a kulcs, így forduljon hozzá. Ha nyitott szívvel és megértéssel teszi mindezt, sokkal hamarabb jutnak közös nevezőre, mint gondolná. Önnek engednie kell, de ha ezt a másik fél látja, ő sem fog makacsul ragaszkodni az elképzeléseihez.

Szűz

08.24 - 09.23

Hiába próbálná megváltoztatni azt, amit nem lehet, csak feleslegesen pazarolná az energiáit. Fogadja el, hogy a külső tényezők is befolyással lesznek a mai napjára, és ha ezzel megbékél, sokkal hamarabb letudhatja a kötelezettségeit, mint hinné. Amint maga mögött tudja a kellemetlenségeket, máris felszabadultabban élvezheti a délutáni órákat és estére akár már meg is feledkezhet az egészről. És ennek leginkább a családja lehet a haszonélvezője.

Mérleg

09.24 - 10.23

A kritikákat nehezen fogadja, pedig nincs azokban semmi ártó szándék. A céljait természetesen csak Ön láthatja, de az utat, amelyet bejárni készül, már mások is megtették Ön előtt. Éppen ezért ne legyen ellenséges, hiszen csak a tapasztalataikat szeretnék átadni, ezzel is segítve abban, hogy minél hamarabb eljusson oda, ahova annyira vágyik. Legalább hallgassa meg őket, ha nem fogadja meg a tanácsokat, legfeljebb magára vethet majd.

Skorpió

10.24 - 11.22

Szeretne kicsit több időt azzal tölteni, hogy rendezgeti a gondolatait, de ezzel a félrevonulásával megbánthatja a szeretteit. Azt hiszik ugyanis, hogy a problémáit magában oldaná meg, nem bízik bennük. Mielőtt önmaga felé fordul, tisztázza velük is, hogy ez most nem ellenük irányul, de olyan válaszokat kell megtalálnia, melyek kizárólag Önt érintik és hosszú, kihívásokkal teli utat jelent.

Nyilas

11.23 - 12.21

Az utóbbi időben kezdte elveszíteni a hitét saját magában, de a mai nap végre elindulhat kifelé a gödörből. Egy aprócska eredmény, de bátran értékelje kicsit túl, mert ez lehet az a kapaszkodó, amely aztán elindítja a helyes úton. Ha ismét megtalálja az önbizalmát, akkor jönnek majd a várt sikerek is sorban. Ha pedig egy kis jutalomra vágyik, ne legyen fukar magával szemben, engedjen a csábításnak.

Bak

12.22 – 01.20

Ne akarjon egyedül megbirkózni az akadályokkal még akkor sem, ha úgy érzi, képes lehet rá. Felesleges az energiáit olyan dolgokra pazarolni, amihez segítséget is kaphat. Még így is jólesőfáradtsággal zárhatja a napot, hiszen nem ül ölbe tett kézzel, várva az eredményeket. Ráadásul már új célok is lebegnek a szeme előtt, kezdjen bátran tervezgetni. Remek csapat veszi körbe, akik alig várják már az új kihívásokat.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Igazán kegyesek a csillagok a mai nap Önhöz. Bár gördítenek akadályokat az útjába, de mindjárt tálcán kínálják a megoldást is hozzá. Páratlan élmények részese lehet, ha nem a nehézségeket veszi észre, hanem a jót keresi a rosszban. Új emberek léphetnek az életébe, akik hosszú távon is elkísérhetik az életében, ha nem rejti valódi énjét egy álarc mögé. Legyen nyitott és befogadó, ez az lehet a legnagyobb tanulsága az eseményeknek.

Halak

02.20 - 03.20

Ha nem bástyázza körbe magát, új ismeretségeket köthet, melyek a későbbiekben még hasznosak lehetnek. Természetesen nem kell mindjárt mindenkit a keblére ölelnie, de törekedjen az őszinte beszélgetésekre, ahol nem bújik álarc mögé. Olyan kérdésekre kaphat így választ, melyek jó ideje megfogalmazódtak már Önben, de azt hitte, azért nem találja a megoldást, mert nem is létezik. Most ráébred, hogy csak rossz helyen kereste.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!