Sport

2018.03.07. 12:43

Bajnokok Ligája: a Spurs–Juventus „éles” lesz

London, Manchester - A torinói döntetlen után inkább a Tottenham Hotspurnak áll a zászló a BL szerdai mérkőzésén.

London, Manchester - A torinói döntetlen után inkább a Tottenham Hotspurnak áll a zászló a BL szerdai mérkőzésén.

A keddi találkozók után szerdán 20 óra 45 perctől újabb két mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője: Manchester City–FC Basel (tv: Sport1) és Tottenham–Juventus (M4 Sport) meccseket kísérhetjük figyelemmel.

Nem félnek a Juvétól

A három héttel ezelőtti odavágón a City „lemészárolta” idegenben a Basel együttesét, vagyis túl sok eldöntendő kérdés nem maradt az ­4–0-s angol győzelem után. Pep Guardiola, a manchesteriek vezetőedzője tehát akár tartalékolhat is a hétvégi bajnoki fordulóra, bár ott is utcahosszal vezetnek a világoskék-fehérek.

Nagyobb küzdelemre van kilátás a Spurs és a Juve londoni párharcán, hiszen az első meccs 2–2-re végződött. „Nem félünk a Juventustól, az első mérkőzésen megmutattuk a vetélytársunknak, hogy ott a helyünk Európa legjobb nyolc csapata között” – idézi az nso.hu a Tottenham játékosát, a 25 esztendős dél-koreai Szon Hung Mint. „Akkor sem estünk kétségbe, amikor kilenc perc után már kétgólos volt a hátrányunk. A saját játékunkat kell játszanunk ezúttal is, és akkor nem lehet baj.”

HBN


[related-post post_id="3787099"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!