Sport

2017.11.03. 19:58

DVSE: támadnak az Aligátorok

Debrecen - Az OB I-es újonc szombathelyi AVUS csapata látogat szombaton a Debreceni Sportuszodába.

Debrecen - Az OB I-es újonc szombathelyi AVUS csapata látogat szombaton a Debreceni Sportuszodába.

Alaposan beragadt a rajtnál a DVSE csapata, Komlósi Péter tanítványai csak a férfi-vízilabda OB I. ötödik fordulójában tudták megszerezni első pontjaikat. Múlt hétvégén az UVSE otthonában arattak 13–4-es győzelmet Süvegesék. Most itt az újabb lehetőség az egységek gyűjtögetésére, szombaton 18 órától a szombathelyi AVUS (Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület) látogat a Debreceni Sportuszodába.

Eddig mindkét gárda egyaránt három ponttal áll az A csoport tabelláján, a DVSE jobb gólkülönbségének köszönhetően az ötödik, az AVUS a hatodik. Ahogy a hajdú-bihariak, úgy a szombathelyiek is az előző körben szerezték meg első sikerüket, a Kaposvárt verték 10–8-ra. Az esélyek egyértelműen a cívisvárosiak mellett szólnák, ám már nemegyszer bebizonyosodott, hiba lebecsülni az ellenfelet, képviseljen az akár jóval gyengébb játékerőt. Tisztában vannak ezzel Lévai Mártonék is, a DVSE kapusa honlapjuknak nyilatkozva elmondta, a tavalyi OB I/B-s szombathelyi együtteshez jó néhány rutinos pólós csatlakozott az új szezonra. A hálóőr szerint a diadal kulcsa a kellő felkészültség lehet.

A Komlósi-gárda a héten Szentesen készült az összecsapásra; edzőmeccseket is játszott a Debrecen. Lévai úgy véli, most egyben van a társaság, a nyári igazolások is beilleszkedtek, így minden adott egy jó meccshez – meg a győzelemhez, ami az újonc ellen kötelezőnek is nevezhető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!