Sport

2015.06.29. 13:01

Tárgyalnak Ibrahima Sidibe sorsáról

A szenegáli csatárnak lejár a szerződése, de elképzelhető, hogy hosszabbít vele a DVSC-TEVA.

A szenegáli csatárnak lejár a szerződése, de elképzelhető, hogy hosszabbít vele a DVSC-TEVA.

Néhány napja olyan hír röppent fel a honi sportsajtóban, mely szerint távozhat a DVSC együttesétől a rutinos szenegáli támadó, Ibrahima Sidibe. Az augusztusban a 35. életévét betöltő játékos kapcsán belga lehetőségről írtak, azonban információink szerint a klub tárgyal a labdarúgóval az esetleges szerződéshosszabbításról, tehát egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Sidibe marad Debrecenben. A játékos az elmúlt pontvadászatban 18 mérkőzésen négyszer volt eredményes, a BL-selejtezőben pedig 4/3 a meccs/gól mérlege.

Tény, minden hadra fogható csatárra szüksége van a Loki szakmai stábjának, ugyanis a bajnoki és a Magyar Kupa-küzdelmek mellett az Európa Ligában is helyt szeretnének állni a piros-fehérek. Mint ismert, a cívisvárosiak csütörtökön a montenegrói Szutjeszka ellen kezdik meg a szereplésüket az EL-selejtezők első körében, az odavágót 18.30-tól rendezik meg a Nagyerdei Stadionban.

Északír játékvezető

Mint arról a klub hivatalos honlapja beszámol, a találkozót a 42 éves északír Raymond Crangle vezeti majd, aki 2010 óta vezet nemzetközi meccseket. Crangle első első nemzetközi összecsapása 2010-ben a KF Tirana–Zalaegerszeg Európa Liga-selejtező volt, melynek a végeredménye 0–0 lett.

A hajdúságiak két felkészülési mérkőzést játszottak az elmúlt héten, a Ferencváros 2–0-ra, a Mezőkövesd pedig 3–2-re győzött a Loki ellen. Az Európa Liga-mérkőzést követően is vívnak egy edzőmeccset Kondás Elemér fiai, akik nem vagy csak keveset játszanak a Szutjeszka ellen, azok vasárnap 16.30-kor, a pallagi edzőcentrumban az NB I-es újonc békéscsabaiak ellen mutathatják meg, mire képesek. Az azt követő héten pedig szerdán útra kel a DVSC, az FK Szutjeszka elleni montenegrói mérkőzést csütörtökön 17 óra 30 perckor rendezik meg az ötezer férőhelyes Gradszki Stadionban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!