Célegyenesben a DVSC-TEVA

Akt.:
Célegyenesben a DVSC-TEVA
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A hajdúságiakra csütörtökön már Európa Liga-selejtező vár a Szutjeszka ellen a Nagy­erdei Stadionban.

A csütörtöki főpórba után játszott még egy találkozót a DVSC-TEVA alakulata vasárnap este, az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry ellen azok a debreceni labdarúgók kaptak szerepet, akik nem, vagy csak keveset futballoztak hét közben a Ferencváros ellen.

Mint ismert, a Loki a nagy rivális fővárosi zöld-fehéreket fogadta a Nagyerdei Stadionban, az edzők elmondása szerint ez volt mindkét gárda főpróbája a héten esedékes Európa Liga-selejtező előtt.

A cívisvárosiak hazai pályán fogadják majd a montenegrói Szutjeszkát, míg a Fradi idegenben kezd a holland másodosztályba kiesett Go Ahead Eagles ellen. A hazaiak uralták az első fél­időt a mezőkövesdiek ellen a pallagi edzőcentrumban, azonban az első negyvenöt percben nem esett gól egyik oldalon sem.

Beindult a meccs

A szünet után felpörögtek az események, végül összesen öt gólt hozott a félidő. A 61. percben Tóth László köszönt be a házigazdáknak, majd Tisza Tibor egalizálta a meccset. Három perccel később Tisza ismét villant és máris a DVSC-nél volt az előny.

Erre azonban volt válaszuk a vendégeknek, a volt lokista, Bajzát Péter kétszer is mattolta a debrecenieket, kialakítva ezzel a 3–2-es végeredményt.

A Loki legközelebb csütörtökön 18.30-tól lép pályára, a Szutjeszka elleni Európa Liga-selejtezőn a Nagyerdei Stadionban.

HBN
hirdetés