Helyi közélet

2024.05.03. 16:28

Modern rendelőket alakítanak ki Hajdúböszörményben

Az elmúlt években több, az egészségügyi rendszert érintő fejlesztés is volt Hajdúböszörményben. A következő lépés az új háziorvosi rendelők kialakítása.

Haon.hu

Modern háziorvosi rendelőket alakítanak ki Hajdúböszörményben

Forrás: Hajdúböszörmény város

Az elmúlt években Hajdúböszörmény városa komoly erőfeszítéseket tett az egészségügyi rendszer modernizálására és korszerűsítésére. Egy uniós projekt keretében új, modern háziorvosi rendelőket alakítanak ki a városban – osztotta meg közösségi oldalán az önkormányzat. Jelenleg a VII. és X. számú felnőtt háziorvosi körzet egy rendelőt használ a Pálnagy Zsigmond utcában, azonban az időpontok összecsúszása és az elvégzendő feladatok, valamint a betegek számának növekedése miatt szükség van két külön rendelő kialakítására. Az épület bővítése gazdaságtalan lenne, ezért új, modern és energiatakarékos rendelők épülnek a projekt keretében. Az új épületek teljeskörűen akadálymentesek lesznek, és modern eszközökkel lesznek felszerelve, hogy a két háziorvos hatékonyan és kényelmesen tudja végezni feladatát.

A háziorvosi rendelők látványtervét is közzétették
A háziorvosi rendelők látványtervét is közzétették 
Forrás: Hajdúböszörmény város

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában